Inschrijven Duikers KWF Gagnan Duikmarathon
Helaas kent iedereen wel iemand die in gevecht is met deze ziekte of het gevecht heeft verloren. Onderzoek naar kanker is nog altijd nodig en onderzoek is ook erg kostbaar maar jij kan je steentje bijdragen!

De Tielse onderwatersportvereniging Gagnan heeft hiervoor een ludieke actie bedacht, namelijk een 24 uur durende duikmarathon in recreatieplas de Beldert te Zoelen. Tijdes deze 24 uur is het de bedoeling dat er continu minimaal 1 buddypaar te water gaat. Deze buddyparen worden natuurlijk afgewisseld. Onder water zal naast de mooie onderwaternatuur nog vele dingen te beleven zijn maar dat is uiteraard nog een verrassing.

Tijdens deze 24 uur is er ook op het droge voldoende te doen. Zo zullen er lezingen gegeven worden in ons clubhuis over duikene, natuur en fotografie. Ook zal er een hot tub zijn om tussen de duiken door te relaxen, een verkoopstand en aan de inwendige mens wordt natuurlijk ook gedacht.

De actie zal gehouden worden op zaterdag 21 september 13:00 t/m zondag 22 september 13:00

We vragen een bijdrage van minimaal 15,- Euro per persoon, maar meer mag natuurlijk altijd (consumpties niet inbegrepen)

Lijkt het je leuk om aan de duikmarathon deel te nemen? Opgeven kan t/m 8 september door dit formulier in te vullen.
Email address *
Naam *
Your answer
Hoeveel duikers wilt u inschrijven? *
Required
Welke tijdvak(ken) wilt u duiken? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of University of Twente. Report Abuse - Terms of Service