Påmelding Improkurs 5-7 år
I impro kan alt skje! På kurs med De Andre Barna leker man sammen på scenen, utforsker fantasien og improviserer frem historier. Få en morsom erfaring med teater, og møt nye venner på vårt improkurs for barn!

I oktober eller november kan alle mellom 5 og 7 år melde seg på kurset vårt.

Ett kurs (4 lørdager) kr. 1000,-

Du kan fint melde barnet ditt på begge kursene om det er ønskelig
.
Velg et kurs *
Kurs Info
Foresatte er ansvarlige for å gjøre seg kjent med følgende retningslinjer:
På alle våre kurs er det et begrenset antall deltakere, og førstemann-til-mølla-prinsippet gjelder. Det betyr at du kan melde på barnet siste dag før kurset, men vi anbefaler å være tidlig ute da kursene pleier å fylles opp. Når du har mottatt en bekreftelsesmail er barnet påmeldt. Muntlige avtaler gjelder ikke. Vi må også gjøre oppmerksomme på at det ved for få påmeldte avlyses en uke før kurs.
Påmelding til alle kurs ved Det Andre Teatret er bindende fra tre uker før kursstart. Avmelding før fristen gir ingen økonomiske forpliktelser. Ved avmelding senere enn tre uker før kursstart vil hele kursavgiften bli belastet, ettersom det er vanskelig å finne en erstatter til kurset. En betalt plass kan selvfølgelig benyttes av andre, men gi beskjed til oss om dette.

Faktura og informasjon sendes via e-post uken før kursstart. Dersom du har spørsmål om din påmelding eller noen av kursene, ta kontakt med kursholder Siriann på siriann@detandreteatret.no.
Navn på kursdeltaker (barnet) *
Your answer
Barnets alder *
Your answer
Navn på foresatt *
Your answer
Adresse (Fakturaadresse) *
Your answer
Mobilnummer til foresatte *
Your answer
E-postadresse til foresatte *
Your answer
Verdt å vite
Spessielle behov og annen info (Kan være blank)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy