Ilmoittautuminen Lapsi ja aikuinen -viikonloppuun 11.-13.8.2017
Tällä lomakkeella voit ilmoittaa perheesi mukaan Adoptioperheet ry:n ja Lasten Kesä ry:n yhteiseen Lapsi ja aikuinen -viikonloppuun 11.-13.8.2017.

Hauhon lomakeskus sijaitsee Hämeenlinnassa, noin puolitoista tuntia Helsingistä ja tunti Tampereelta. Lomakeskuksella on sisämajoitus neljän hengen huoneissa (jokaiselle perheelle varataan oma huone, ellette ilmoittautumisen yhteydessä kerro toiveesta toisen perheen kanssa majoittumisesta), yhteiset sisävessat ja runsaasti erilaisia sisä- ja ulkotoimintatiloja. Huoneita on rajoitettu määrä, eli ilmoittautua kannattaa pikaisesti!

Mukana leirillä ovat Lasten Kesän kokeneet ohjaajat järjestämässä lapsille omaa toimintaa. Adoptioperheet ry:n puolesta mukana on vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Hanna-Kaisa Virtanen sekä leirikummit Susanna ja Teresa. Aikuisilla on viikonlopun aikana mahdollisuus omatoimiseen liikkumiseen ja jutusteluun lasten ohjelman aikana. Aikuisille on tarjolla myös luento sekä jonkin verran koko perheen yhteistä toimintaa

Ilmoittautumisen jälkeen saatte Lasten Kesältä vahvistusviestin sähköpostitse. Lasten Kesä Ry lähettää laskut ja leirikirjeen juhannuksen jälkeen. Lisätietoja tapaamisesta löydät täältä:

Leirin hinta on Adoptioperheet ry:n jäseniltä 89 €/osallistuja (jäsen) ja 130 € /osallistuja (ei-jäsen). Osallistuvalta lapselta peritään jäsenhinta, mikäli hänen vanhempansa tai mukaan tuleva aikuinen on Adoptioperheet ry:n jäsen.

Lisätietoja Lasten Kesästä ja Hauhon Lomakeskuksesta: toimisto(a)lastenkesa.fi tai 050 400 1992.
Lisätietoja Adoptioperheistä: hanna-kaisa.virtanen(at)adoptioperheet.fi tai 045 1869300

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Lasten Kesä ry. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms