Gyógytestnevelés eü. mag. Kérdőív ~ 2020 ~
Egy tudományos kutatásban veszel részt, amelynek vezetője a Dr. Simon István Ágoston az ELTE PPK Sporttudományi Intézet Szombathely oktatója (simon.istvan@ppk.elte.hu).
Jelen vizsgálat célja, hogy a gyógytestnevelés órán résztvevő tanulók milyen egészségmagatartással rendelkeznek, valamint egy egy éves egészségfejlesztési program milyen hatással van egészségtudatos életvitelükre.
A fenti vizsgálatok, a próbák elvégzésének káros következménye nincs.
A kutatásban való részvétel teljesen önkéntes. A feladatok során lehetőség van annak megszakítására, hogy az ne legyen fárasztó. A vizsgálatot bármikor indoklás nélkül akár végleg is megszakíthatod, vagy a kérdések megválaszolását megtagadhatod. A vizsgálatban történt részvételért anyagi javadalmazás nem jár.
A vizsgálat során egy kérdőívet kell kitöltened, mely változó ideig tart (5-20 perc)
A kutatás során kapott eredményekről később publikáció(k) jelenik (jelennek) meg, és tudományos konferenciákon kerülnek ismertetésre. Ezekről a kívánságnak megfelelően szóbeli vagy írásos tájékoztatást adunk.
A kutatásban az adatokat névtelenül gyűjtjük, és más személyes adatodat sem rögzítjük.
Szigorúan bizalmasan kezelünk minden olyan információt, amit a kutatás keretén belül gyűjtünk össze. A kutatás során nyert adatokat kóddal ellátva biztonságos számítógépen őrizzük. Az egyéni kódot minden esetben a kutatásban résztvevő asszisztens adja, csak ő ismeri és ő fér hozzájuk. A kutatás során nyert adatokon statisztikai elemzéseket végzünk, amelyekből egyetlen résztvevő azonossága sem állapítható meg.
A vizsgálat eredményéről orvosi jellegű zárójelentés, laborlelet nem készül.
A továbblépéssel hozzájárulsz ahhoz, hogy a vizsgálat során a rólad felvett, személyed azonosítására nem alkalmas adatokat kutatási célra felhasználjuk, illetve, hogy más kutatók számára is hozzáférhetők legyenek.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy