TENS MEMÒRIA DE PEIX? Formació sobre memòria històrica i activisme ciutadà
El curs té per objectiu la formació en memòria històrica i en l'activisme ciutadà, com mai te l'han explicat. És un curs gratuït que promovem des del Consell de Joventut de Barcelona a l'Espai Jove La Fontana (c. Gran de Gràcia 190-192). El curs es compon de 4 sessions. Us podeu inscriure a sessions individuals, però el certificat d'assistència acreditatiu es donarà únicament a aquelles persones que hagin vingut a les 4 sessions. Recomanem que vingueu a tot el curs, ja que és important mantenir el fil i el relat des del primer dia.

La temàtica de cada sessió és la següent:

- Sessió 1: El marc teòric i legal: les polítiques de memòria a diferents nivells

- Sessió 2: Mirem enrere per avançar: eines d'activisme ciutadà i un exemple de procés participatiu: l'antiga presó de dones de Les Corts

- Sessió 3: Ruta a peu pel barri de Gràcia: espais de memòria

- Sessió 4: Reivindiquem la memòria històrica: exemples provocadors i reptes actuals. Vine a debatre sobre el Valle de los Caidos i la Plaça Antonio López.

Dates: tots els dilluns de novembre de 19h a 21h:

- Sessió 1. Dilluns 5 novembre
- Sessió 2. Dilluns 12 novembre
- Sessió 3. Dilluns 19 novembre
- Sessió 4. Dilluns 26 novembre

INSCRIPCIONS OBERTES FINS AL 4 DE NOVEMBRE.

Email address *
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
DNI *
Your answer
Realització del curs? *
La inscripció al curs es pot realitzar per separat en cada sessió, però si es vol obtenir un diploma conforme s'ha realitzat el curs s'ha de participar de les 4 sessions.
Si
No
Sessió 1: El marc teòric i legal: les polítiques de memòria a diferents nivells
Sessió 2: Mirem enrere per avançar: eines d'activisme ciutadà i un exemple de procés participatiu: l'antiga presó de dones de Les Corts
Sessió 3: Ruta a peu pel barri de Gràcia: espais de memòria
Sessió 4: Reivindiquem la memòria històrica: exemples provocadors i reptes actuals. Vine a debatre sobre el Valle de los Caidos i la Plaça Antonio López.
Vols rebre el butlletí del CJB? *
Política de privacitat
En compliment del nou Reglament General de Protecció de dades, l'informem del següent:
El responsable de les dades facilitades lliurement és el CONSELL DE LA JOVENTUT DE BARCELONA (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.org.

En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites per tal d'oferir el servei sol·licitat. La finalitat d’aquest fitxer és facilitar la gestió i el desenvolupament de l'Assemblea General Extraordinària que tindrà lloc el proper 19 d'octubre. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

Finalment, vostè pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, limitació i/o oposició al tractament dirigint-se a cjb@cjb.cat

Consentiment de la cessió de dades *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Consell de la Joventut de Barcelona. Report Abuse - Terms of Service