Έρευνα: Η "Ώρα του Κώδικα" – Εκπαιδευτική δράση στα πλαίσια του μαθήματος του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Επαγγελματικό Λύκειο (2017-2018)
Αγαπητές Μαθήτριες και αγαπητοί Μαθητές,

Το παρόν ερωτηματολόγιο, ΤΕΛΙΚΟ, θα αποτελέσει μέρος ερευνητικής εργασίας με τίτλο "Η Ώρα του Κώδικα" στα πλαίσια του μαθήματος του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Επαγγελματικό Λύκειο και είναι το τελικό ερωτηματολόγιο το οποίο θα συμπληρωθεί ΜΕΤΑ τη συμμετοχή στην εκπαιδευτική δράση της “Ώρας του Κώδικα”.
Το ερωτηματολόγιο περιέχει πέντε (5) ερωτήσεις και ο μέσος χρόνος απάντησης είναι δύο (2) λεπτά. Οι ερωτήσεις είναι χωρισμένες σε δύο (2) ενότητες. Πρέπει να τονίσουμε πως δεν υπάρχουν ΣΩΣΤΕΣ ή ΛΑΘΟΣ απαντήσεις.

Από αυτή την καταγραφή της προσωπικής σας γνώμης θα προσπαθήσουμε να εξάγουμε συμπεράσματα:
α.) για τη γενικότερη θετική ή αρνητική στάση των μαθητών σχετικά με την “Ώρας του Κώδικα” και την αξιοποίηση της στην εκπαιδευτική διαδικασία,
β.) την επίπτωση της χρήσης δραστηριοτήτων αντίστοιχων με αυτές που προσφέρονται στο πλαίσιο της "Ωρας του Κώδικα" όσον αφορά την δεξιότητα του Προγραμματισμού και
γ.) να αποτυπώσουμε τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ σχετικά με την “Ώρα του Κώδικα”.
Είναι σημαντικό να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις!

Η συμμετοχή στην παρούσα έρευνα είναι προαιρετική και θα τηρηθεί απόλυτη ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ για το σύνολο των απαντήσεων που θα δοθούν. Τα δεδομένα που θα συγκεντρωθούν, θα αναλυθούν στατιστικά και θα χρησιμοποιηθούν για καθαρά ερευνητικούς σκοπούς. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου αποτελεί και την αποδοχή της συμμετοχής σας στην παρούσα έρευνα.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε προκαταβολικά για τη συμμετοχή σας!

Εκ μέρους της ερευνητικής ομάδα

Πέτρος Κ. Σαλαβασίδης
Πληροφορικός, MSc, MA - Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕ.ΣΥ.Π. της Δ.Δ.Ε. Ν. Κιλκίς
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy