CédrusNet- Fiatal családosok kérdőív
A CédrusNet - Kecskemét Szenior Tudáshasznosítási Program, az 50 év feletti szakemberek tudásának, idő és tapasztalati tőkéjének sokoldalú hasznosítását tűzte ki célul. A 3 éves minta programot a Közgyűlés 269/2016.(XII.15.) határozatával indította el (http://kecskemet.hu/doc/j-e-g-y-z--k--n-y-v---kecskemt-megyei-jog-vros-kzgylsnek-2010_27.pdf).

A kísérleti program célja, hogy erősödjön generációk közötti szolidaritás, nőjön az életkornak megfelelő munkakínálat, az idősödő polgárok méltósággal, anyagi, érzelmi biztonságban élhessék az egyre hosszabbra nyúló idősödés korát.

A munka egy több hónapon át tartó kutatással indul, melynek egyik célja, hogy feltárja, adaptálja a helyi keresleti és kínálati oldal elvárásait, megtalálja azokat a társadalmi innovációkat, melyek bevezetésével a város képes hatékonyan kezelni, használni az idősödő táradalomban rejlő erőforrásokat.

Amennyiben Ön 30-49 év közötti, gyermekkel rendelkező kecskeméti lakos, akkor megkérjük az online kérdőív kitöltésére.

A kérdőív 3 szakaszból áll és a kitöltés előrehaladását a lap alján tudja követni. A válaszokat a rendszer automatikusan rögzíti, de azok elküldése a szerverre csak a 3. szakasz végén látható "Küldés"/"Submit" gomb megnyomása után történik meg.

Az adatok feldolgozása statisztikai módszerekkel történik, személyes adatokat, illetve a válaszadó személyének azonosítására alkalmas kérdéseket nem teszünk fel. A kérdőívek és a válaszokból generált adatbázis tárolása a CédrusNet program irodájában történik (1022 Budapest, Bimbó út 41.).

A kérdőív kitöltése önkéntes!

1. A nagyszülők Kecskeméten laknak?
Csak egy válasz lehetséges!
2. Ha segítséget kell kérni például a gyerekekre való vigyázásra, kihez tud fordulni, ki segít?
Több válasz is lehetséges!
3. A lenti térkép alapján, Ön melyik városrészben lakik?
Kérjük térképen jelölt körzetek és számok alapján válassza ki a lakóhelyét! Csak egy válasz lehetséges!
Captionless Image
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms