Presentació de #Changeofview_EU
Lloc: PLANTA 1 - Avinguda Fabregada 22 - 1a planta - 08907 L'Hospitalet de Llobregat
Hora: 10 h


Per assistir a la presentació final dels recursos que s'han elaborat en el projecte #Changeofview_EU has d'inscriure't en el següent formulari. +info https://asceps.org/25oct2021changeofview-bcn/

Acte organitzat per Trànsit Projectes, amb la col.laboració de CEPS Projectes Socials.

El projecte Change of View està co-finançat pel Programa ERASMUS + de la Unió Europea, i la seva durada és des de setembre de 2019 fins a octubre de 2021 (codi de projecte: 2019-1-FR01-KA204-062326).

*
*
*
*
Proteció de dades
Per poder recollir les teves respostes, necessitem el teu consentiment de tractar les teves dades. Aquí informació sobre les nostres polítiques de privacitat i tractament de dades:

Trànsit Projectes està compromès amb la privacitat de l'usuari. Si es registra per a un esdeveniment, es requereix informació personal com el nom i el correu electrònic per proporcionar els serveis que sol·liciti.

La nostra política de privacitat (https://www.transit.es/politica-de-cookies/) es basa en el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea i en la Llei espanyola 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de l'Comerç Electrònic (LSSICE), vigent a partir del 12 de octubre de 2002 i la Llei Orgànica 15/1999 de l'13/12/1999 de Protecció de Dades Personals. En aquest context, t'informem que el teu nom i correu electrònic es guardaran a la base de dades, arxivats sota el nom de CONTACTES, per tal de proporcionar els serveis electrònics a què et subscrius. Pel que fa a les lleis esmentades, tens dret a modificar o cancel·lar les teves dades personals amb nosaltres, enviant un correu electrònic a: info@transit.es, o enviant per correu a Trànsit Projectes, Avinguda de la Fabregada, 22 3r planta
08907 Hospitalet de Llobregat.

Les dades proporcionades s'emmagatzemen en Trànsit Projectes únicament per a oferir els serveis als quals et subscrius. Les teves dades no es compartiran amb tercers.
He llegit i accepto les condicions. *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy