Форма за уписи во М3ДС Академијата за 3Д и гејм дизајн
Доколку сте заинтересирани за некој од курсевите кои ги нуди М3ДС Академијата за 3Д и гејм дизајн, академија која е партнер со Autodesk Training Center и Epic Games, а има остварено соработки со многу останати светски студија, Ве молиме да ја пополните Google формата за да го евидентираме вашиот интерес.

По пополнувањето, ќе бидете телефонски исконтактирани за слободните места, почетокот на наставната програма, придобивките, како и условите кои ги нудиме за курсот за кој сте заинтересирани.

Ви благодариме.
Име и презиме:
Телефонски број за контакт:
е-маил адреса:
За кој од курсевите сте најмногу заинтересирани:
Clear selection
Моментален статус:
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy