Agility workshops
Deze workshops zijn voor iedereen die
- deze leuke, actieve hondensport een keer wil proberen.
- trainingspunten heeft om mee aan de slag te gaan.
- een keer wil trainen op een andere locatie met andere toestellen.
- gewoon lekker bezig wil zijn met zijn hond.

De workshops zijn geschikt voor mensen die al ervaring hebben, maar ook mensen die behendigheid graag eens willen proberen kunnen mee doen. Er wordt op een positieve manier getraind en de oefeningen worden per combinatie aangepast. Het belangrijkste is dat zowel hond als baas plezier beleven aan de training.

We geven elke maand één workshop, de data zijn 28 oktober, 11 november en 2 december. Je kunt je voor één of voor meerdere workshops inschrijven. De workshops vinden plaats op een ruime, overdekte locatie (manege) in Boelenslaan en gaan dus ook door bij slecht weer.

De workshops vinden op zondagmiddag plaats. Er wordt getraind in kleine groepjes van drie cursisten. Elke combinatie traint twee keer 45 minuten met een pauze ertussen van 45 minuten. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt de workshop door een van ons of door ons samen gegeven. De kosten voor de workshop zijn 25.00 euro per keer. Het is mogelijk om met twee honden mee te doen (kosten 50.00 euro).

Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar Chanti Hazeleger (chanti@behavetraining.nl) of Lisanne Pistoor (lisanne_m_c@hotmail.com).

Trainingslocatie
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service