[Tardes de ciència] Xerrada/taller: Les energies renovables. L’alternativa al col·lapse de les energies fòssils
Dimecres 1 de març de 2/4 de 5 a 2/4 de 8

Presentació d’un dossier amb informació i activitats adreçades a l’alumnat de secundària.

Aquest material didàctic vol ser una reflexió sobre el proper exhauriment dels combustibles no renovables (petroli, gas, carbó i urani), i les conseqüències de la seva combustió sobre el sistema climàtic de la terra. Es tracta d’un problema real que es planteja a les generacions actuals, i que tindrà una especial incidència sobre les generacions futures.

Una de les finalitats principals del document és plantejar una solució factible a aquesta situació. Consisteix en la transició global a l’ús de les energies renovables (fotovoltaica, termosolar, eòlica, hidràulica, etc.). Aquesta proposta pretén proporcionar dades suficients sobre els problemes existents i les solucions proposades, per tal que la seva lectura sigui, per si mateixa, una base que permeti la reflexió i la formació d’un criteri objectiu i independent.

Està destinat preferentment al professorat de secundària per a que adapti els continguts i les activitats didàctiques al seu alumnat.

Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Correu electrònic *
Utilitza preferentment un correu corporatiu (xxx@xtec.cat, yyy@institutalba.cat...)
Your answer
Centre educatiu *
Your answer
Població *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of XTEC - Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms