Študentsko tekmovanje v namiznem nogometu FuzbAI z umetno inteligenco
Tekmovanje je namenjeno vsem študentom Univerze v Ljubljani, ki jih poleg klasičnih predavanj in vaj zanimajo tudi obštudijske dejavnosti, s katerimi si lahko pridobijo dodatna znanja s področja avtomatike.

Ustvari najboljši algoritem z umetno inteligenco in premagaj človeka v namiznem nogometu. Uporabi svoje spretnosti in premagaj algoritem nasprotnika. Zmagaj in osvoji nagrado!

Prijave so odprte do 28. 1. 2024.

V vsaki ekipi sta lahko največ dva študenta. Število mest je omejeno. Prednost za sodelovanje na tekmovanju imajo študenti Fakultete za elektrotehniko.

Tekmovanje bo 10. 4. 2024 na Dnevih avtomatike (na Fakulteti za elektrotehniko, Tržaška 25, 1000 Ljubljana).

Več informacij najdeš na www.dnevi-avtomatike.si.

Organizator dogodka je Laboratorij za avtomatiko in kibernetiko (Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime ekipe
*
Prvi član ekipe
Ime in priimek
*
E-pošta
*
Fakulteta
*
Študijska smer
*
Velikost majice
*
Drugi član ekipe
Ime in priimek
*
E-pošta
*
Fakulteta
*
Študijska smer
*
Velikost majice
*
Splošni pogoji
*
Vnešeni podatki morajo biti resnični. V skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), podatke zbiramo le za namen organizacije Študentskega tekmovanja v namiznem nogometu FuzbAI z umetno inteligenco in obveščanje o dogodku Dnevi avtomatike (v sklopu katerega bo potekalo tekmovanje). Imena sodelujočih ekip, imena članov, imena fakultet in študijskih smeri bodo lahko prikazana na informativnih tablah na dogodku Dnevi avtomatike, in lahko tudi na spletnih straneh www.dnevi-avtomatike.si in lak.fe.uni-lj.si ter v drugih medijih (pred, med in po koncu tekmovanja) za namen promocije dogodka. Ostali zbrani osebni podatki ne bodo javno objavljeni in jih bomo hranili še največ en mesec po koncu tekmovanja.
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy