APLIKACIONI
Pjesëmarrëset në këtë projekt do të kenë rastin që idetë e tyre kreative dhe me përgjegjësi shoqërore t'i kthejnë në ide biznesi dhe në atë mënyrë të ushtrojnë të drejtën e tyre të garojnë për përkrahje financiare. Gjatë këtij projekti, do të ndërmerren një seri aktivitetesh për të frymëzuar dhe inkurajuar grate e reja të ndërmarrin një rol më aktiv dhe në mënyrë të hapur të ushtrojnë të drejtat e tyre në komunitet.
Emri dhe mbiemri? *
Gjinia? *
Data e lindjes? *
MM
/
DD
/
YYYY
Rruga dhe qyteti? *
Email? *
Numri i telefonit? *
Nivelimë i lartë i shkollimit? *
A KENI PROVUAR NJONJËHERË TË STARTONI ME BIZNESIN TUAJ? NËSE PËRGJIGJJA ËSHTË PO, MUND TË NA TREGONI DIÇKA MË SHUMË?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy