AGTECH: NAPREDNE TEHNOLOGIJE U NAVODNJAVANJU
Novu seriju AgTech meetupa započinjemo pričom o naprednim tehnologijama u navodnjavanju i kako one mogu povećati prinos, smanjiti troškove i olakšati svakodnevne poslove.

Ispred tima stručnjaka iz poljoprivrede i IT-a u gostima nam je Lazar Jovanović, diplomirani inženjer i osnivač firme Smart Watering koja se od 2015. bavi pametnim sistemima za navodnjavanja koji pomoću mehanizama za učenje i optimizaciju potpuno automatizuju ceo proces!

Ulaz je slobodan, a sve što je potrebno da uradite jeste da popunite prijavu u nastavku. Događaj će se održati 10. oktobra od 18:30h u ICT Hub Playground, na adresi Kralja Milana 10.

Vidimo se!
Gde:
ICT Hub, Kralja Milana 10 Beograd
Kada:
četvrtak, 10. oktobar od 18.30h
Vaše ime i prezime: *
Your answer
Vaša E-pošta: *
Your answer
Kontakt telefon: *
Your answer
Navedite naziv kompanije u kojoj trenutno radite: *
Your answer
Navedite poziciju na kojoj trenutno radite: *
Your answer
Kako ste čuli za predavanje: *
Your answer
Vaša E-pošta i telefon su nam potrebni kako bismo vas kontaktirali i poslali potrebne materijale za radionicu, koristićemo ga isključivo sa ciljem informisanja o radionicama. Informacija iz koje kompanije ili organizacije dolazite nam pomaže da definišemo strukturu publike, sa ciljem poboljšanja narednih radionica i vaše interakcije sa nama. Nećemo prodavati, niti sa bilo kim deliti vaše lične informacije, bez vašeg pisanog pristanka i saglasnosti.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ICT Hub. Report Abuse - Terms of Service