Tilmelding til workshoppen Førstehjælp til Spæd- og Småbørn
Førstehjælp til spæd- og småbørn er et samarbejde mellem sanselig.dk zoneterapi, Kulturhuset Islands Brygge & hvor Ronnie S Graadal, sikkerhjælp.dk eller sygeplejerske Lene Voller vil introducere jer til de vigtigste førstehjælpsteknikker.
På workshoppen fortælles om ”det akut syge barn”, feberkramper, falsk strubehoste, fremmedlegemer i luftvejene og demonstrere genoplivning af spæd- og småbørn. Vi skal snakke om de mest forekommende ulykker og alle får også mulighed for selv at prøve genoplivning på en dukke.

Workshoppen foregår i Kulturhuset (Lysthuset) hvor der er mulighed for at lade barnevogne stå lige uden for vinduet. Da det kan være svært for de små at holde i længere tid, er der selvfølgelig mulighed for at gå til og fra oplægget. Der er skiftefaciliteter etc.
Der kan være koldt så tag gerne dyne, voksi eller andet med ind til at sidde/ ligge på.

Det koster 175 kr. at deltage. 20 deltagere pr hold - da vi værdsætter små hold for at alle får noget ud af workshoppen, og når at afprøve det vi gennemgår.

Tilmelding via dette link:
https://goo.gl/forms/mQ0mTxjTDiEvwzNL2
Du skal være hurtig pladserne plejer at forsvinde meget hurtigt.

Bliver du forhindret kan du afmelde frem til 5 dage før workshoppen, ved senere afbud eller udeblivelse tilbagebetales beløbet ikke.
Email *
Dit Navn *
Telefon nummer *
Hvor har du hørt om workshoppen
Dato for deltagelse *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Klinkby. Report Abuse