Tilmelding til workshoppen Førstehjælp til Spæd- og Småbørn
Førstehjælp til spæd- og småbørn er et samarbejde mellem sanselig.dk zoneterapi, Kulturhuset Islands Brygge & Førstehjælp112, hvor paramediciner - Thomas Jensen vil introducere jer til de vigtigste førstehjælpsteknikker.
På workshoppen fortæller Thomas om ”det akut syge barn”, feberkramper, falsk strubehoste, fremmedlegemer i luftvejene og demonstrere genoplivning af spæd- og småbørn. Vi skal snakke om de mest forekommende ulykker og alle får også mulighed for selv at prøve genoplivning på en dukke.

Workshoppen foregår i Kulturhuset (Lysthuset) hvor der er mulighed for at lade barnevogne stå lige uden for vinduet. Da det kan være svært for de små at holde i længere tid, er der selvfølgelig mulighed for at gå til og fra oplægget. Der er skiftefaciliteter etc.

Det koster 175 kr. at deltage. 15 deltagere pr hold - da vi værdsætter små hold for at alle får noget ud af workshoppen, og når at afprøve det vi gennemgår.

Du skal være hurtig pladserne plejer at forsvinde meget hurtigt.

Bliver du forhindret kan du afmelde frem til 5 dage før workshoppen, ved senere afbud eller udeblivelse tilbagebetales beløbet ikke.

Er du iphone, mac eller anden Apple bruger, erfarer vi at der kan opstå problemer med indtastningen af dette skema. Send derfor en mail med oplysningerne til mail@sanselig.dk
Inden for ca 24 timer modtager du en faktura som bekræfter din booking, hvis du har fået plads på workshoppen. Hvis ikke en mail der om.

sanselig.dk arrangerer også workshoppen Zoneterapi til spæd- og småbørn, hvor du lærer små fif til at komme igang med zoneterapi der hjemme i hverdagen.
Tilmelding via https://goo.gl/forms/ZvODDnCBS54QONjx2

Email *
Your answer
Dit Navn *
Your answer
Telefon nummer *
Your answer
Hvor har du hørt om workshoppen
Your answer
Dato for deltagelse *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Klinkby. Report Abuse - Terms of Service