Interesse in jeugdzwerkbal?
Voorlopig kunnen enkel spelers vanaf 16 jaar deelnemen aan de Belgische competitie. Toch willen we in Gent de sport ook bij de jongere generatie wat bekender maken. Zin om zwerkbal te spelen, maar nog te jong om deel te nemen aan de officiële competitie? Schrijf je hier in!

Zodra we voldoende geïnteresseerde spelers hebben, organiseren we een initiatietraining waarop de kinderen kennis kunnen maken met de sport. Iedereen van 12 tot en met 15 jaar kan zich inschrijven. Iemand die voor augustus 2020 nog 16 wordt kan gewoon inschrijven bij de vaste ploeg. Voor jongere spelers werken we indien nodig met aangepaste materialen en ietwat vereenvoudigde spelregels.

Tijdens deze eerste initiaties komen alle posities kort aan bod, en kijken we vooral naar de interesse. Afhankelijk van het aantal deelnemers (en de leeftijden) zullen we kijken in hoeverre we er een vast terugkerend iets van kunnen maken.

Nog vragen? Laat ze achter via het formulier, of mail naar ghentgargoyles@gmail.com

Geen zin om te wachten tot er voldoende spelers zijn? We bieden ook initiaties aan voor verjaardagsfeestjes of andere evenementen. Meer informatie via http://www.ghentgargoyles.be/events/zwerkbal-op-jouw-evenement/ en reservaties via initiaties@ghentgargoyles.be
Naam jeugdspeler *
Your answer
Leeftijd jeugdspeler *
Your answer
E-mailadres contactpersoon *
ouder/voogd/verantwoordelijke volwassene
Your answer
Naam contactpersoon *
Your answer
Heb je nog vragen of opmerkingen?
Laat ze hier achter!
Your answer
Toestemming bewaren en verwerken van gegevens: *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service