Iskazivanje interesovanja - Umrežavanje partnera u okviru programa Horizont Evropa, 14.12.2021.
Privredna komora Crne Gore, Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta Crne Gore i Ministarstvo ekonomskog razvoja organizuju konferenciju posvećenu povezivanju partnera u okviru EU programa za istraživanje i inovacije Horizont Evropa: Horizon Europe Matchmaking Event – Crna Gora, 14. decembra 2021. godine, putem online platforme.

Učesnicima će biti predstavljene mogućnosti koje nudi program Horizont Evropa od strane predstavnika Evropske komisije, Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta Crne Gore, Ministarstva ekonomskog razvoja i Privredne komore Crne Gore, ali i pružena mogućnost povezivanja sa ostalim učesnicima u cilju umrežavanja i potencijalnog kreiranja partnerstava, te pripreme zajedničkih projekata u okviru ovog programa.

Registracija događaja je otvorena za aktere sa ambicijom da učestvuju u projektima saradnje koji se odnose na zemlje i oblasti koje pokriva Horizon Europe, uključujući naučnoistraživačke institucije, opštine, kompanije i preduzeća, državnu upravu, kao i nevladine organizacije.

Registracija je otvorena do 1. decembra 2021. godine.

Nakon isteka roka za registraciju, učesnici će biti kontaktirani putem e-maila kako bi mogli da zakazuju učešće na 1na1 sastancima sa potencijalnim partnerima.

Imajte u vidu da će se događaj i B2B sastanci održavati na engleskom jeziku.

NAPOMENA: Molimo vas da unaprijed pripremite svoj profil o saradnji (Cooperation Profile), koji ćete uploadovati pri registraciji na platformu za zakazivanje 1:1 sastanaka. Template ovog dokumenta možete naći na sljedećem linku: http://www.privrednakomora.me/projekti-aktuelnosti/cooperation-profile-template
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime *
Prezime *
Kompanija/Institucija/Organizacija *
E-mail *
Telefon *
Oblasti od interesa (klasteri) *
Required
Zainteresovani za partnerstvo sa: *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy