Ansökan om chattsyster/chattbror
För att kunna matcha ihop dig med en chattsyster/chattbror ber vi dig svara på dessa frågor vid ansökan. Svara bara på det du känner dig bekväm med.

Informationen delas med den volontär som blir din chattsyster eller chattbror.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Vad heter du? *
Här kan du skriva ett förnamn eller ett alias - du förblir anonym
Vilket år är du född? *
För vår statistik - du förblir anonym
Bostadsort
För vår statistik - du förblir anonym
Könsidentitet *
Könsidentitet är det kön du själv känner dig som - det kan vara ett, flera, inget eller variera. Könsidentiteten behöver inte höra ihop med ditt juridiska kön eller hur kroppen ser ut.
Är du transperson? *
Med transperson menar vi att du är, alltså identifierar dig som, ett annat kön än det du blev tilldelad när du var nyfödd. I gruppen transpersoner räknar vi också in dig som inte är något kön, dig som har flera kön i din könsidentitet och dig som har en flytande könsidentitet. Du kan också välja icke-binär i frågan ovan om du du upplever att det passar dig bättre.
Kan du tänka dig att ha kontakt med en chattbror? *
Kan du skriva lite kort om din historia (vem är det som utsatt dig, hur du har det nu och hur kommer det sig att du önskar en chattsyster/chattbror)? *
Har du kontakt med några andra stödinstanser? *
Om ja, vilka?
Kan du formulera en målsättning som du vill ha tillsammans med din chattsyster (en målsättning kan vara allt från att berätta för en vän eller familjemedlem, till att anmäla eller att bearbeta känslor och reaktioner)? *
Har du berättat om övergreppet tidigare? *
Har övergreppet polisanmälts? *
Hur fick du kännedom om chattsyster/bror?
Personuppgifter *
Genom att markera rutan nedan godkänner du att uppgifterna du lämnar här sparas och behandlas av Storasyster i upp till två år fr.o.m. dagen du blir tilldelad en chattbror/chattsyster, i enlighet med GDPR (Dataskyddsförordningen). Detta är för att vi ska kunna matcha ihop dig med en chattsyster/chattbror och administrera kontakten.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy