HARMADIK lelkigyakorlat Mijo Barada-val Székelyudvarhelyen - 2019. július 19-21. Reculegere cu Mijo Barada la Odorheiu Secuiesc
2019. július 19-21 - ISTEN ÁLDÁSA GYÓGYÍTJA A NEMZEDÉKEKET, CSALÁDFÁKAT.


A lelkigyakorlat péntek reggeltől vasárnap délutánig tart. Az előadások nyelve horvát lesz, magyar és román fordítással.

PAPJAINK jelenlétére nagy szükségünk van ezúttal is. Mijo Barada a lelkigyakorlat második napján mindenkit a szentgyónás elvégzésére fog buzdítani. Nagy segítség lenne valamennyiünk számára, ha papok minél nagyobb számban részt tudnának venni a kiengesztelődés szentségének kiszolgáltatásában.
Ezért kérjük, hogy Isten felszentelt szolgái a megjegyzés rovatban jelezzék ezt a bejelentkezésükkor.

A lelkigyakorlatot vezető team útiköltségére, ellátására, valamint a lelkigyakorlat lebonyolításának költségeire a részvételi hozzájárulás 40 lej/ fő, melyet a lelkigyakorlat kezdetekor, a helyszínen kell fizetni.

A helyek száma korlátozott. A jelentkezéseket azok beérkezési sorrendjében vesszük figyelembe.
Kérjük, hogy az űrlap kitöltésével csak akkor jelentkezzenek a lelkigyakorlatra, ha azon elejétől a végéig részt tudnak venni!
Az űrlapon bejelölhető, a szállás igénylése. Ebben az évben is gimnáziumi bentlakások csoportos szállását tudjuk ajánlani.

Tekintettel, hogy a lelkigyakorlat szünetei rövidnek bizonyultak az étkezésre, idén is a helyszín szomszédságában lehetőséget biztosítunk finom, egyszerű, méltányos árú meleg ebéd vásárlására, fogyasztására. Kérjük, az alábbi kérdőívben azt is jelezzék, ha igényelik a szolgáltatást!

(A bejelentkezési ívben a *-al jelzett részek kitöltése kötelező.)

Azok a kedves testvérek, akik nem tudnak interneten keresztül bejelentkezni, hívhatják a következő telefonszámot:
0743 442853


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BINECUVÂNTAREA LUI DUMNEZEU VINDECĂ GENERAȚIILE ȘI ARBORELE GENEALOGICE. - 19-21 iulie 2019


Reculegerea începe vineri dimineața și ține până duminică după-amiază. Prelegerile se vor ține în croată, cu traducere în maghiară și română.

Prezența preoților este extrem de necesară, deoarece în a doua zi a reculegerii toată lumea va fi invitată să se spovedească. Ne-ar fi un mare ajutor dacă ați putea sluji ascultând mărturisirile participanților. De aceea, vă rugăm să precizați (în PRECIZARI din formularul de înscriere) că sunteți slujitori hirotoniți ai lui Dumnezeu.

Pentru a acoperi cheltuielile de călătorie, de cazare și masă ale echipei ce ține Reculegerea, precum și costurile de organizare ale reculegerii vă cerem o contribuție de 40 lei/ persoană, ce trebuiesc plătiți la începutul reculegerii, la fața locului.

Numărul de locuri este limitat. Cererile vor fi luate în considerare ordinea sosirii lor.
Vă rugăm să vă înscrieți la reculegere trimițând formularul completat, numai dacă vă angajați să luați parte de la început la sfârșit!

În formularul de înscriere puteți indica dacă doriți cazare. În acest caz, vă putem oferi locuri în internaturi liceale, cu mai multe persoane în cameră.

Pauzele reculegerii fiind scurte pentru a lua masă, în acest an încercăm să oferim o oportunitate de a cumpăra o masă delicioasă și simplă la un preț rezonabil. În chestionarul de mai jos, vă rugăm să indicați dacă solicitați serviciul oferit!

(* obligatoriu)

Acei frați care nu se pot conecta prin Internet, dar vor să se înscrie, sunați la următorul număr: 0743 442853
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy