Elinan alegrías ja soleá -kurssit heinäkuussa
Palo Nuevon kesäkurssit jatkuvat, olé! Elina Robinson tulee heinäkuussa kurssittamaan oululaisia alegríaksessa ja soleássa.

Alegrías on Elinalta paljon toivottu ja odotettu kurssi, joka on tarkoitettu flamencoa vähemmän tanssineille. Alegrías on 12-jakoinen palo, joka on luonteeltaan iloinen, vauhdikas ja kevyt. Alegrías on erinomainen palo juuri flamencotanssin rakenteen opetteluun. Jos osallistuit Elinan tangos-kursseille keväällä, tämä kurssi on juuri sinulle! Kurssilla tutustutaan alegríaksen liikekieleen ja tekniikkaan sekäa treenataan vartalonhallintaa ja koputuksia. Lisäksi aletaan harjoitella koreografiaa.

Soleá-kurssilla jatketaan kesäkuussa aloitettua koreografiaa. Lisäksi treenataan soleán liikekieltä ja tekniikkaa. Kurssi on tarkoitettu monentasoisille, mutta ei aivan aloittelijoille. Kurssilla opeteltu koreografia esitetään oululaisen flamencon 30-vuotisjuhlassa ¡Flamenco, Oulu! marraskuussa.

Kursseilla on live-säestys, säestämässä ovat kitaristit Oula Mommo ja Kari Suvilehto.

Elinan kurssit pidetään Tanssikeskus Citydancen tiloissa, Tyrnäväntie 16 D, Terminaali seuraavasti:

Alegrías:

Maanantai 29.7. klo 17.30-19 sali nro 2
Tiistai 30.7. klo 17.30-19 sali nro 2
Keskiviikko 31.7. klo 17.30-19 sali nro 2

Soleá:

Maanantai 29.7. klo 19-21 sali nro 2
Tiistai 30.7. klo 19-21 sali nro 2
Keskiviikko 31.7. klo 19-21 sali nro 2

Kurssien hinnat:

Alegrías: 70 euroa
Soleá: 80 euroa

Kurssille osallistuminen vahvistetaan maksamalla kurssimaksu Palo Nuevon tilille FI74 8000 1071 4019 71 heinäkuun 21. päivä mennessä.

Jos pääset osallistumaan vain osalle kurssia, joustamme kyllä, mutta vain, jos ilmoitat meille asiasta etukäteen. Emme hyvitä kurssimaksuja jälkikäteen. Kurssille ilmoittauminen on sitova. Emme palauta kurssimaksua takaisin peruuntumisen vuoksi. Sairaustapauksissa palautamme puolet kurssimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Varatun kurssin voi kuitenkin siirtää toiselle henkilölle. Jos et ole maksanut Palo Nuevon 20 euron jäsenmaksua vuodelle 2019, se lisätään hintaan.

Sukunimi *
Your answer
Etunimi *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Kurssi-ilmoittauminen *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service