Vull actuar a l'escenari Adolescents.cat
Nom i cognom *
Your answer
Edat *
Your answer
Població *
Your answer
Whatsapp (per contactar amb tu si ets finalista) *
Your answer
Link del vídeo del cover (Youtube, Vimeo, Instagram, Drive...) *
Your answer
Dono el meu permís perquè Adolescents.cat publiqui el meu vídeo cover si sóc finalista *
Tractament de dades personals
Dades personals

L’Organització es compromet a tractar les dades personals dels particpants del concurs observant els principis exigibles per la legislació vigent en matèria de protecció de dades en tot allò relatiu al responsable del fitxer, en particular, els relatius a la qualitat de les dades, el deure de secret i confidencialitat i a les mesures de seguretat de caire tècnic i organitzatiu aplicables a aquestes.

Amb quina finalitat es recullen les les dades personals?

D’acord amb el nou Reglament de Protecció de dades, RGPD, t’informem que les teves dades personals seran incorporades en el fitxer “Usuaris d’Adolescents.cat”, del qual és responsable FEM Produccions, S.L.

La finalitat d’aquest fitxer és la gestió i el manteniment dels usuaris registrats d’Adolescents.cat, la gestió de sortejos, concursos i premis, així com la tramesa de comunicacions informatives necessàries fruit de la relació establerta amb FEM Produccions, S.L.. L’aportació de les teves dades personals són necessàries per a la participació en aquesta acció.

Quins drets tinc envers les meves dades personals facilitades a Adolescents.cat?

D’acord a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, tens els drets d’accés, rectificació i supressió, cancel•lació i oposició. Els podràs exercir sempre que tinguis més de 14 anys adreçant un escrit amb còpia del teu DNI a FEM Produccions, S.L., al carrer de la Llotja número 9 de Vic, C.P. 08500.

Titularitat
El titular del portal www.adolescents.cat és la societat FEM Produccions, S.L., amb domicili social al C/ de la Llotja, núm. 9 de Vic, amb C.P. 08500, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el tom 43.906, foli 76, full número B441493, inscripció 1, amb NIF B-66084377.
Per obtenir més informació, pot contactar amb Adolescents.cat a l’adreça de correu electrònic contacte@adolescents.cat.
Accepto les condicions legals de protecció de dades *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.