TIENAA PUHUMALLA? EI MYYNTIÄ!

Haluatko tienata kevyellä työmäärällä Helsingin parhaassa tiimissä! Jos sanoit kyllä, hae nyt sillä paikat täytetään heti!

Me Salezurella etsimme osa-aikaisia työntekijöitä työskentelemään alan johtavien markkinatutkimusten parissa. Tehtäväsi on rekrytoida uusia panelisteja markkinatutkimuspaneeliin puhelimitse. Asiakkaalle paneeliin liittyminen on täysin maksutonta ja sitoumuksetonta ja asiakas todella hyötyy siitä lahjakorttien muodossa!

Työ on nopeatahtista, hauskaa ja sitä pääsee tekemään parhaassa tiimissä! Työssä menestymisessä tarvitset halua oppia uutta sekä asennetta ja nälkää onnistua. Aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme sinut työhön erittäin huolellisesti. Meille on tärkeintä se, mitä olet valmis tekemään tulevaisuudessa. Meillä ei myöskään ole mitään tiettyä ikärajaa rekryjen puolesta, eli vaikka olisit alaikäinen, ei se ole este meidän kanssa työskentelylle. Asenne ratkaisee!

Tarjoamme sinulle:

1. Joustavat työajat, jotka sopivat täydellisesti esim. koulun ohelle. Pääosin vuorot sijoittuvat arki-iltoihin (17.30-20.30) ja lauantai päiviin (12.30 - 15.30). Työtunteja voi tehdä joustavasti 6 - 37,5h/vk.
2. Hauskan projektin ja huipputiimin!
3. Reilun takuupalkka ja provisiomallin, jolla pääset vaikuttamaan omaan palkkaasi!
4. Työskentelyn modernissa toimistossamme Helsingin ytimessä

Me Salezurella olemme markkinointitoimisto, ja työskentelemme Suomen tunnetuimpien yritysten kanssa eri toimialoilta. Olemme uusi ja nälkäinen toimija Suomen markkinoilla, ja meillä on suuret tavoitteet tulevaisuudelle. Nyt myös sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään huipputiimissämme Helsingin toimistossamme.

Toivomme sinulta positiivista asennetta ja halua työskennellä uudessa organisaatiossa. Meiltä saat parhaat työkalut ja tuen työssä menestymisen takaamiseksi ja pääset työskentelemään tiiviissä huipputiimissä! Lisätietoa työstä ja meistä saat parhaiten paikan päällä kahvikupin kera.

Jos etsit kokoaikatyötä, saat siitä lisätietoa linkistä:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRX85d5SwhmwqMJpbYAe4XemWmZZ965hr-L-HILt2YDCXtZA/viewform


Email address *
Nimi *
Etu- ja sukunimi
Your answer
Mitkä ovat henkilökohtaiset vahvuutesi? *
Required
Puhelinnumero *
Your answer
Yhteystietoja käytetään vain Salezure Oy:n sisäisiin rekrytointitarkoituksiin.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Salezure Oy. Report Abuse