Скопје Beer Fest :: пријава за волонтери
На стадионот на АРМ, од 12ти до 15ти септември ќе се оддржи Скопје Beer Fest каде ќе настапат повеќе од 30 музички изведувачи, а ќе има избор од над 60 различни видови на пива, многубројни активности и забава.

Биди дел од организацијата, види како се работи зад сцената, запознај се со артистите и помогни да го оствариме најмасовното издание на пивскиот фестивал во Скопје.

Ве молиме пополнете ја кратката пријава - набрзо ќе ве контактираме со повеќе информации.
Email address *
Име и презиме *
Возраст *
Контакт телефон и facebook (линк од профил) *
Дали можеш да волонтираш од 12ти до 15ти септември, секој ден? *
Дали можеш да волонтираш и преку ден? *
Дали имаш волонтерско искуство, доколку „да“, наведи каде? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Password Production. Report Abuse