Inschrijvingsformulier Rugby Club Greate Pier
Met dit formulier kan je jezelf of je kind inschrijven als lid van Rugby Club Greate Pier voor seizoen 2019-2020.
Als je meerdere personen wil inschrijven kan je, nadat je het formulier hebt ingevuld en verzonden, nog een formulier invullen en verzenden.
Lidmaatschap gaat in op het moment van inschrijven en eindigt automatisch bij afloop van het seizoen, voortijdig opzeggen is niet mogelijk.
Je bent contributie verschuldigd voor de gehele looptijd van het lidmaatschap dus tot einde seizoen.
Aan het eind van het lopende seizoen wordt het inschrijvingsformulier voor het volgende seizoen opengesteld.
Contributietarieven zijn te vinden op: https://rugbyleeuwarden.jimdofree.com/contributie-en-lid-worden/

Waarom elk jaar opnieuw inschrijven?
Zo worden minstens één keer per jaar alle gegevens van leden geactualiseerd. Het niet langer stilzwijgend verlengen van het lidmaatschap sluit uit dat leden aan het begin van het volgend seizoen stellen dat ze eigenlijk geen lid meer willen zijn. We verzoeken alle leden hierbij elk jaar vrijwilligerstaken op zich te nemen. Want de club, dat zijn de leden.
Email address *
Persoonsgegevens
Voornaam lid *
Your answer
Achternaam lid *
Your answer
Straat *
Your answer
Huisnummer (en toevoeging) *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Postcode *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Nationaliteit *
Your answer
Geslacht
Was je voor deze inschrijving lid bij een andere rugbyclub dan Rugby Club Greate Pier? Zo ja graag club, aantal jaren rugby gespeeld en bondsnummer vermelden. *
Your answer
Lidmaatschap
Senioren kunnen gedurende het seizoen hun speelgerechtigheid 'opwaarderen'. Bij veranderen lidmaatschap betaal je eenmalig het verschil tussen je oude goedkopere lidmaatschap en je nieuwe duurdere lidmaatschap. In overleg met de penningmeester kan dit in termijnen. Opwaarderen van je lidmaatschap kan dus wel, afwaarderen niet.
Lidmaatschap *
Ik heb een EHBO diploma *
Betaalopties
Het aan het begin van het lidmaatschap zelf overmaken van de volledige (resterende) jaarcontributie heeft onze voorkeur. We kunnen dan sneller aan onze betalingsverplichtigingen aan de rugbybond voldoen.
Je kan ook kiezen maandelijks zelf contributie over te maken. Doe dit dan met een doorlopende opdracht zodat we geen betalingsherinneringen moeten sturen.
Tenslotte kan je kiezen voor maandelijkse automatische incasso. Als je kiest voor maandelijks incasso moet je je IBAN en naam rekeninghouder opgeven en machtig je Rugby Club Greate Pier contributie af te schrijven van het opgegeven rekeningnummer. Bij maandelijks incasso wordt gedurende de maanden september tot en met juni elke maand één tiende van de jaarcontributie geïnd.
Als je de contributie zelf wil overmaken krijg je eenmalig een mail met betaalverzoek voor de gekozen optie van de penningmeester (penningmeester@rugbyleeuwarden.nl).
Keuze betaaloptie *
IBAN (als je niet kiest voor maandelijks incasso mag je hier 'nee' opschrijven) *
Your answer
Naam rekeninghouder zoals vermeld op bankpas (als je niet kiest voor maandelijks incasso mag je hier 'nee' opschrijven) *
Your answer
Vrijwilligerstaken
Geen club zonder vrijwilligers. Iedereen doet mee!
Ik stel mij beschikbaar voor volgende vrijwilligerstaak (algemeen): *
Ik stel mij beschikbaar voor volgende vrijwilligerstaak (nodig voor (thuis)wedstrijden): *
Toestemmingsverklaring
Je kan je toestemming op elk moment weer intrekken.
Ik geef toestemming voor het plaatsen van foto's en/of filmpjes op de website van Rugby Club Greate Pier *
Ik geef toestemming voor het plaatsen van foto's en/of filmpjes in de nieuwsbrief van Ruby Club Greate Pier *
Ik geef toestemming voor het plaatsen van foto's en/of filmpjes op de sociale media kanalen van Ruby Club Greate Pier *
Privacyverklaring
Om de overeenkomst tussen de leden en Rugby Club Greate Pier uit te voeren moeten de secretaris, penningmeester en wedstrijdsecretaris van Rugby Club Greate Pier de persoonsgegevens zoals opgegeven op het inschrijvingsformulier kunnen verwerken. Zo worden de gegevens ook ingevoerd in een online administratiesysteem en op die manier voor zover nodig gedeeld met Rugby Nederland om de competitie te organiseren. Dat online administratiesysteem wordt beheerd door ARL Products B.V. en hiervoor hebben wij een verwerkersovereenkomst met hen opgesteld.
Afronden inschrijving
Bijna klaar!
Ik begrijp dat ik nog een pasfoto van de persoon die ik wil inschrijven moet mailen naar secretaris@rugbyleeuwarden.nl met de vermelding van voor- en achternaam van de ingeschrevene (niet nodig voor trainend of touch lid). *
Required
Ik verklaar dat ik gemachtigd ben om mezelf of mijn kind in te schrijven en dat ik dit formulier naar waarheid heb ingevuld. Ik begrijp dat ik hiermee een betalingsverplichting aan Rugby Club Greate Pier aanga en dat de persoonsgegevens die ik in dit formulier verstrekt heb gebruikt mogen worden ten behoeve van de administratie van Rugby Club Greate Pier. Ik verbind mij aan de gedragscode en het huishoudelijk reglement van Rugby Club Greate Pier zoals te vinden op https://rugbyleeuwarden.jimdofree.com/documenten/ *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy