АЗ е равно на ТИ
След почти една година, изпълнена с много енергия, работа, творчество и най-вече растеж, за нас е удоволствие да Ви поканим на заключителното събитие за работата на Младежки информационно-консултантски център „ЗаЕДНО“.

Кои са основните права на човека и как може да ги опазим? Как да разпознаем и предотвратим употребата на език на омразата? Що е то медийна грамотност и как да се ориентираме адекватно в потока от информация? Как всъщност можем да сме активни и отговорни, така че да градим светът си точно такъв, какъвто го искаме?

Всички тези въпроси ни срещнаха със стотици млади хора и с още повече отговори, които ще се радваме да споделим с Вас като едновременно с това отбележим Международния ден за правата на човека - 10 декември!

Събитието ще се проведе на 18 декември от 19:00 часа в залата на Cosmos Coworking Camp, ул. "Ангел Кънчев" 3, гр. София.

Очакваме Ви!

МИКЦ „ЗаЕДНО“ е проект на Дружество за ООН в България и се изпълнява с финансовата на подкрепа на Национална програма за младежта (2016-202) на Министерство на младежта и спорта

Име и фамилия: *
Your answer
Имейл: *
Your answer
Моля посочете Вашата организация/университет/училище/институция/друго: *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms