Klagomålsrapportering
Att rapportera in ett klagomål från en student bidrar till att skapa transparens och överblick över hela situationen på LTH. Ett klagomål kan vara allt från en mindre schemamiss till en grov kränkning. Genom att rapportera in ett klagomål hjälper du Teknologkåren att se trender som kan förebyggas eller anmälas. Glöm inte att rapportera in brister även om dessa är lösta för att bidra till den viktiga överblicken.

Det är bara ledningsgruppen i Teknologkårens Utbildningsutskott som kommer ha tillgång till svaren och dessa uppgifter kommer inte användas utan tillåtelse av den som gör anmälan och frivilligt lämnar sina kontaktuppgifter sist i formuläret. Kontaktuppgifter kommer aldrig delas utanför Teknologkårens Utbildningsutskott utan explicit tillstånd från den som lämnar dem.

Det är självfallet tillåtet att vara anonym när du rapporterar in något, men tänk på att det finns stor risk att vi inte kan göra så mycket i sådana fall då vi ofta inte har tillräckligt med information.

Om du rapporterar i egenskap av ett studieråd, skyddsombud, likabehandlingsombud eller liknande post, se istället tlth.se/bevaka.
Vilket område tillhör problemet? *
Beskriv problemet *
Inkludera gärna när problemet uppstod, namn på kurser och/eller personer som är inblandade, detaljer som rumsnummer ifall det rör lokaler, vilka som berörs av problemet och eventuella åtgärder som redan vidtagits.
Your answer
Har problemet åtgärdats? *
Har till exempel studierådet redan hanterat eller löst problemet? Isåfall inkludera gärna vad som redan gjorts i beskrivningen ovan.
Kontaktuppgifter till dig: *
I många fall behöver vi kompletterande information för att kunna säkerställa hur vi ska gå vidare i ärendet. Det är okej att vara anonym genom att t.ex skapa en anonym emailadress. Om du inte vill bli kontaktad alls kan du skriva "anonym" i fältet, men tänk då på att lämna så mycket information som möjligt eftersom det annars är stor risk att vi inte kan göra något för att vi inte vet tillräckligt.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Teknologkåren vid LTH.