Versenybírói és versenyrendezői továbbképzés, 2019. február és március
Jelentkezési felület a 2019. februári és márciusi versenybírói és versenyrendezői továbbképzésre
Név *
Your answer
E-mail cím *
Your answer
Részvételi forma *
Több lehetőség is választható.
Required
Versenybírói igazolvány száma
Ha versenybíró vagy, kérjük, add meg a háromjegyű azonosítódat, amelyet a linkre kattintva elérhető listán megtalálsz: http://hunsail.hu/uploads/3767/versenybiroi-program/mvsz_versenybirok_20181204.pdf
Your answer
Választott továbbképzési alkalom *
A 2019. február 23-i alkalom betelt, arra további jelentkezéseket nem tudunk fogadni. A 2019. március 9-i alkalom helyszíne a Magyar Sport Házának I. emeleti konferenciaterme.
Részvételi szándék a soft session előadói között
Kérjük, jelezd, ha szívesen beszámolnál 2018. évi kiemelt nemzetközi versenyeken szerzett személyes tapasztalataidról, élményeidről kollégáidnak. Jelentkezés esetén a Versenybíró és a Versenyrendező Bizottságok tájékoztatnak a további részletekről...
Your answer
Adatkezelés
Az űrlap benyújtásával tudomásul veszem, hogy a Magyar Vitorlás Szövetség (a továbbiakban: MVSZ) a www.hunsail.hu oldalon elérhető Adatkezelési Tájékoztató(k) szerint kezeli a személyes adataimat.

Tudomásul veszem továbbá, hogy az MVSZ a továbbképzésen kép-, illetve hangfelvételt készíthet jogos érdekből az esemény dokumentálása céljából és hozzájárulok, hogy a rólam készült kép-, illetve hangfelvételt a vitorlás sportág népszerűsítése érdekében történő nyilvános kommunikáció formájában kezelje.

Kijelentem, hogy az MVSZ Adatkezelési Tájékoztatóiban foglaltakat megismertem és elfogadom.

Adatkezelés elfogadása *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service