"Αυτό-αποτελεσματικότητα γυναικών που απασχολούνται στο επάγγελμα του μηχανικού: η σχέση της με την εργασιακή ανασφάλεια και τις εργασιακές αξίες"
Αγαπητή συμμετέχουσα,

τα ακόλουθα ερωτηματολόγια, δίνονται στα πλαίσια της έρευνας που διενεργώ για την διπλωματική μου εργασία ως φοιτήτριας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών "Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός" του Εθνικού και Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών. Σκοπό έχουν να μελετήσουν πλευρές της γυναικείας εργασίας στον τομέα των Μηχανικών Επαγγελμάτων. Πιο συγκεκριμένα εστιάζονται στην Αυτό-αποτελεσματικότητα γυναικών που απασχολούνται ως μηχανικοί και τη σχέση της με την Εργασιακή Ανασφάλεια και τις Εργασιακές τους Αξίες.
Τα ερωτηματολόγια είναι ανώνυμα και τα στοιχεία που θα μας δώσετε θα παραμείνουν απόρρητα και θα χρησιμοποιηθούν για ερευνητικούς σκοπούς και μόνο.Η έρευνα δεν θα σας επηρεάσει με κανένα απολύτως τρόπο. Είναι εθελοντική πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να αποχωρήσετε από την συμπλήρωση των ερωτηματολογίων όποια στιγμή επιθυμείτε.Τέλος, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση για σχόλια, παρατηρήσεις καθώς και για τα αποτελέσματα της έρευνας. Ο χρόνος συμπλήρωσης τους δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας, την υπομονή σας και τη βοήθειά σας που είναι πολύτιμη!


Βουζουνεράκη Άννα Μαρία
ariavou@gmail.com

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms