Inschrijfformulier deelnemers Pupillenweekend 14 en 15 juni 2019
Met dit formulier schrijft u uw zoon of dochter in voor het pupillenweekend op 14 en 15 juni. Het pupillenweekend is hét jaarlijkse evenement waarin uw zoon of dochter 2 dagen veel voetbalplezier zal beleven. Een weekend om niet te missen!
Dit jaar alweer de 31ste editie!
Het pupillenweekend start op 14 juni om 17.15 uur en duurt tot en met 15 juni circa 14.30 uur. En is een weekend vol feest en voetbal!

Alle pupillen slapen met hun eigen teamgenoten in tenten of in kleedkamers. Lekker vertrouwd en met 2 slaapouders uit het team. Tijdens de vrijdagavond-spellen en het zaterdag-toernooi worden alle kinderen onderverdeeld in landenteams en spelen ze samen met oudere of jongere kinderen uit andere teams onder leiding van bondscoaches. Het leuke aan deze vorm is dat kinderen heel veel nieuwe vriendjes maken en leren samen te werken, ze hebben elkaar nodig. Gedurende het pupillenweekend worden de teams vaak heel hecht.
Het bosspel op vrijdagavond wordt weer gedaan met het eigen team en de slaapouders, zodat de kinderen die het nog wat spannend vinden een vertrouwd gezicht in de buurt hebben.
De indeling van de landenteams wordt kenbaar gemaakt tijdens het pupillenweekend.

Al 30 jaar een succesformule!

Email address *
v.v. Altius Pupillenweekend 2019
Voornaam deelnemer *
Your answer
Achternaam deelnemer *
Your answer
Team deelnemer *
Positie in het veld *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service