Inschrijfformulier Oliebollen zaaltoernooi 2020 Haarlem
Zaalhockey en fun in de kerstvakantie!
MHC Alliance nodigt je uit om mee te doen aan het 2e Oliebollen Zaaltoernooi op 2, 3 en 4 januari 2020 in het Kennemer Sportcenter in Haarlem. Op de drie velden van het Kennemer sportcenter in Haarlem kunnen de jongens en meisjes van de B, C en D categorie meedoen aan het toernooi ter voorbereiding van de zaalcompetitie.

Afgelopen jaar op 2, 3 en 4 januari speelden bijna 600 jongens en meisjes uit de B-, C- en D-categorie op het tweede Oliebollen zaalhockeytoernooi. Een idee van enkele ouders van MHC Alliance dat is voortgezet als traditie voor de club. Het zaalseizoen is al zo kort en met dit toernooi willen we het zaalseizoen extra goed benutten! Zaalhockey is tenslotte de leukste specialisatie. Je kunt lekker oefenen met andere leuke teams en het wordt ook nog een gezellige dag!
Doe je met ons mee?

Iedereen wordt ontvangen met een croissantje en er wordt gezorgd voor lunch, fruit en andere versnaperingen. Er is lekkere muziek tussen de wedstrijden door, je kunt met je team op de foto met reuze oliebollen en er zijn leuke prijzen te verdienen. Natuurlijk ontbreken de (honderden!) oliebollen niet!

Het is een recreatief toernooi voor de teams vanaf de 1e klasse:
Donderdag 2 januari Meisjes en jongens D
Vrijdag 3 januari Meisjes en jongens B
Zaterdag 4 januari Meisjes en jongens C

Het toernooi is van 09.00-17.00 uur. We streven naar 100 minuten hockey per team. Elk team mag maximaal 12 spelers meenemen en inzetten. Zaalschoenen, bitje en zaalsticks zijn verplicht. Ieder team zorgt ook voor een geschikte scheidsrechter voor hun klasse.

Om de kosten te dekken is het inschrijfgeld per team € 185,- voor 10 speelsters + 2 begeleiding inclusief lunch. Extra begeleiding en extra speelsters betalen € 10,- pp.

En wees er snel bij want we hebben maar beperkt plaats per klasse. Als de poules vol zitten kom je op de reservelijst te staan. Als er dan eventueel een team uitvalt komt de eerstvolgende op de reservelijst daarvoor in de plaats.
Naam contactpersoon *
Emailadres *
Telefoonnummer mobiel *
Naam club *
Team (bv MB3) *
Klasse (veld)
Voorkeurspoule toernooi *
Aantal speelsters (maximaal 12) *
Aantal begeleiding *
Aantal beschikbare scheidsrechters (minimaal 1) *
Hoe heb je van dit toernooi gehoord? *
Opmerkingen/suggesties
Alles ingevuld, en nu?
Als we je inschrijving hebben ontvangen delen we je in bij teams van (ongeveer) hetzelfde niveau. Het kan zijn dat we poules combineren en verschuiven naar een andere dag. Dat laten we natuurlijk eerst even weten. In ieder geval geven we je half december door met wie je bent ingedeeld.

Begin december sturen we je een betaalverzoek en dan is de inschrijving definitief.

Voor verdere vragen kun je ons bereiken via Bart Smulders: info@oliebollenzaaltoernooi.nl of 0618 217 001.

Wij hopen je te zien op 2, 3 of 4 januari!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Oliebollen zaaltoernooi MHC Aliance. Report Abuse