Aanvraag offerte SelectDrive Auto
Fijn dat u een offerte bij ons aanvraagt. Vul het formulier zo compleet mogelijk in. Vermeld ook hoeveel delers er zijn. Liefst met naam en kilometrage per jaar. Lees eerst onderstaande toelichting.
SelectDrive is altijd voordeliger dan lease of koop
Toelichting
Het bijgaande formulier bevat een aantal vragen op basis waarvan SelectDrive een offerte zal maken. Als we de aanvraag ontvangen, brengen we een offerte uit. Omdat de auto wordt gedeeld met één of meerdere andere delers vragen we u om de naam van die deler, indien bekend, door te geven via dit formulier. Bent u de tweede deler zélf, dan kunt u dat ook aangeven. Per deler willen wij graag het aantal kilometers per jaar weten.

Een aanvraag voor een offerte is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Een offerte krijgt een dossiernummer en bevat verder geen gegevens van de aanvrager. Wij sturen u een mail met de link naar de offerte en in die mail staat het dossiernummer + wachtwoord. Pas wanneer u besluit om SelectDriver te worden, vragen wij meer gegevens die in een online dossier worden bijgehouden dat direct door u is in te zien. Alle gegevens worden conform de AVG-regelgeving bewaard.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of SelectDrive BV. Report Abuse - Terms of Service