Gledaj (u)druge 2019.
Drage (u)drugarice i dragi (u)drugari,

Pozivamo vas da na nam se opet pridružite na festivalu Gledaj (u)druge koji će se ove godine održati u petak, 31. svibnja, u i oko Omladinskog kulturnog centra Palach (Kružna ulica) od 14 do 20 sati.

Ove godine odlučili smo se za nešto drugačiji koncept. Umjesto uobičajenog sajmišnog prostora sa štandovima za svaku organizaciju, posvetit ćemo se međusobnoj razmjeni iskustava i ideja, ali i pružiti priliku svima da promoviraju svoje projekte i postojeće aktivnosti ili odrade neku zanimljivu radionicu. Naravno, uz fino iće i piće za sve ;-)

Primjeri aktivnosti koje ćemo ove godine raditi su sljedeće:
● Razgovor ugodni „Gdje smo sad i kamo idemo“ – panel rasprava koja će nam dati uvid u realnost civilnog sektora danas te projekcije za budućnost. S Igorom Bajokom (SMART) razgovarat će Marina Škrabalo (Europski gospodarsko-socijalni odbor, Odbor za praćenje programa OPULJP, Zaklada za ljudska prava Solidarna), Ivan Novosel (Kuća ljudskih prava, Savjet za razvoj civilnog društva), Mario Bajkuša (Forum za slobodu odgoja, Odbor za praćenje programa OPULJP).
● Administrativni kabinet – razmjena znanja o svakodnevnim administrativnim pitanjima i dilemama s kojima se susrećemo.
● Mali rječnik novogovora – radionica terminologije provedbe Europskog socijalnog fonda i komunikacije s donatorima.
● Aleja pingvina – izložba bannera/roll up-ova/pingvina/kako god ih volite zvati naših udruga/projekata/aktivnosti/inicijativa.
● Zid srama – mjesto koje ćemo okititi svim krasnim isječcima koje smo pronašli u medijima, na društvenim mrežama i bespućima interneta a „s punim poštovanjem“ govore o radu svih nas.
● Isprobaj megafon, smisli parolu – radionica osmišljavanja aktivističkih poruka i deranja u magafon (koja će vam dobro doći nakon što pročitate sve poruke sa Zida srama).
● Preskakanje lastika – jer zašto ne?
● After party uz DJ Mirilo – samo najbolji NGO hitovi.

Svakako vas pozivamo da sa svojim kolegama, članovima, volonterima, korisnicima, skupštinom i drugim tijelima udruge osmislite neku aktivnost kojom biste vi željeli sudjelovati u festivalu Gledaj (u)druge i iste predložite upravo ovdje. Ove godine naglasak stavljamo na međusobnu razmjenu znanja i iskustava, ali veselimo se svakoj duhovitoj i inovativnoj aktivnosti koju biste željeli provesti s nama. Napominjemo, ove godine nećemo osiguravati priključke za struju.

Molimo vas da potvrdite sudjelovanje vaše udruge ispunjavanjem kratkog upitnika u nastavku. Sudjelovati možete u bilo kojoj od već planiranih aktivnosti kao govornici, izlagači ili samo posjetitelji, no važno nam je da znamo dolazite li (zbog ića i pića).

Inicijativa Gledaj (u)druge
Naziv organizacije *
Hoćete li nam se pridružiti na festivalu Gledaj (u)druge? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.