HAKEMUS / APPLICATION
Tällä lomakkeella haet mukaan 4UNI-ratkaisukilpailuun. Sinun tulee olla läsnäolevaksi ilmoittautunut tai vastavalmistunut korkeakouluopiskelija. Haku 4UNI-ratkaisukilpailuun on auki syyskuun ajan, ja valitut kilpailijat ja tiimit julkistetaan 4.10. Toivomme persoonallisia hakemuksia mahdollisimman monista eri opinto- ja muista taustoista. Hae rohkeasti mukaan!

Tutustuthan kilpailun sääntöihin etukäteen alla. Ohjelma perustuu aktiiviseen yhdessä työskentelyyn, ja siksi edellytämme läsnäoloa ohjelmassa. Eniten saat sisällöistä irti, kun varaudut tiimityöskentelyyn myös ohjelman sisältöjen välissä.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat muuttaa lähettämääsi hakemusta, ota yhteyttä: helsinki@thinkcompany.fi.
Kilpailun säännöt
1. Haku kilpailuun on auki syyskuun ajan.
2. Ilmoitamme valinnoista 4.10.2017
3. Kilpailu alkaa 7.10. ja huipentuu finaaliin 17.11.2017.
3. Kilpailu on avoin kaikkien alojen ja tutkintovaiheiden korkeakouluopiskelijoille sekä vastavalmistuneille.
4. Kilpailuun ei haeta valmiilla tiimillä tai idealla. Vain oma osaaminen ja persoona ratkaisevat.
5. Kilpailun osallistujana sitoudut olemaan läsnä kilpailuun liittyvissä tilaisuuksissa, joita ovat ainakin Ongelmat & ratkaisut -työpaja 7.–8.10.2017, kumppanien ohjelmasisällöt 10.10, 12.10., 17.10, 19.10., 24.10., 31.10., 2.11., 7.11., 9.11. ja 14.11. klo 16–20, semifinaali 24.10.2017 ja finaali 17.11.2017. Ohjelma perustuu tiiviiseen yhdessä työskentelyyn, ja siksi edellytämme aktiivista läsnäoloa ohjelman sisällöissä. Eniten saat irti, kun varaudut tiimityöskentelyyn myös ohjelman sisältöjen välissä.
6. Osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Ansioiksi voidaan lukea monenlaiset kokemukset ja saavutukset. Tavoitteenamme on valita mukaan monipuolinen joukko osallistujia keskenään erilaisista opinto- ja muista taustoista sekä tutkintovaiheista.
7. Kilpailu on pääosin suomenkielinen, mutta osa sisällöstä on englanniksi.
8. Kilpailun aikana syntyvät ideat ovat tiimien omaisuutta.
9. Kilpailu ei maksa osallistujille mitään.
10. Osallistumisesta ei saa rahallista palkkiota kilpailun järjestäjältä.
11. Kilpailun järjestäjä voi esitellä tiimejä ja kilpailun aikana syntyneitä ideoita tilaisuuksissaan ja viestinnässään.
12. Kilpailun järjestäjä saa ottaa kuvia ja videota tilaisuuksien aikana. Kilpailun järjestäjä saa käyttää kuvamateriaalia 4UNI-kilpailun ja Helsinki Think Companyn markkinoinnissa.
13. Kilpailun järjestäjän nimittämä asiantuntijaraati valitsee kilpailun semifinaali- ja finaalivoittajat. Kilpailun palkinnoista tiedotetaan erikseen.
Nimi / Name *
Your answer
Sähköposti / Email *
Your answer
Puhelinnumero / Phone number *
Your answer
Oppilaitos ja pääaine / University and major subject *
Your answer
Kuinka pitkällä opintosi ovat? / How long have you studied? *
Kuvaile lyhyesti, minkälaisia tietoja ja taitoja yliopisto-opinnot ovat opettaneet sinulle. / Describe briefly what kind of knowledge and skills you have learnt from your university studies. *
Your answer
Kuvaile lyhyesti, mitä erilaiset työtehtävät ja harrastuneisuus ovat opettaneet sinulle. / Describe briefly what you have gained from your work experience or activities. *
Your answer
Kerro, mikä sinua tällä hetkellä inspiroi. / Tell us what inspires you at the moment. *
Your answer
Mitä sinä haluaisit oppia tänä syksynä? / What do you want to learn this fall? *
Your answer
Miksi juuri sinut tulisi valita mukaan 4UNI:in? / Why should we choose you to take part in 4UNI? *
Your answer
Kerro se kuvalla: Halutessasi täydennä hakemustasi visuaalisesti. Liitä url kuvaan. / Tell it with a picture: Add an optional visualization to your application. Attach an url to the picture.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Helsinki Think Company. Report Abuse - Terms of Service