Bli en Pådriver!
Vil du være med å øke graden av og hastigheten på bærekraftig utvikling av Oslo?

Pådriv jobber for å gjøre stedene i Hovinbyen, Oslo til å bli mer pulserende og levende byområder, hvor bærekraft gjennomsyrer alle deler av byutviklingen. For å få til dette må vi skape en bevegelse hvor handlekraftige folk med ulik bakgrunn samarbeider på tvers av fag, bransje og sektor.

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du i at Pådriv kan bruke din informasjon i offentlig oversikt over Pådrivere (innmeldingen/informasjonen blir bl.a registrert åpent i vår samhandlingsplattform Slack) og at Pådriv kan kontakte deg og sende deg informasjon i tilknytning til Pådriv. Pådriv vil også benytte informasjonen til å koble deg til relevante pådriv-prosjekter.

Pådriv lagrer din informasjon i sitt crm-system og i mailliste. Du kan når som helst kontakte Pådriv for å fjerne din informasjon fra systemet og du kan melde deg av maillisten ved å klikke på en link på eposter som blir sendt ut.
Fornavn *
Etternavn *
Epost *
Telefon *
Virksomhet
Hvorfor og hvordan ønsker du å være en Pådriver? *
Vi ønsker en kort tekst om deg, hvorfor du er med i Pådriv og hva du kan og ønsker å bidra med. Denne skal være mellom 100-200 ord og kan brukes på nettsidene for å synliggjøre pådrivere.
Hva ønsker du å gjøre som Pådriver de neste månedene? Hva er du mest engasjert i?
Er det noe annet du ønsker å bidra med i Pådriv som du ønsker å fortelle oss i Nettverksledelsen? Dette vil ikke benyttes på nettsiden, men benyttes for å koble deg til relevante prosjekter.
Ca. hvor mange timer i måneden ønsker du å bidra til Pådriv? *
Ikke forpliktende
Hvilke felt kan du bidra innenfor? *
Required
Bor du i Hovinbyen? *
Web
Linkedin-id
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Pådriv. Report Abuse