Musiikintekijöiden huippukoulutus
Hei!

Rytmi-instituutilla on alkanut kolmivuotinen ESR-rahoitteinen ProMus-hanke, jonka tavoitteena on kehittää uusi, pysyvä musiikin tekemisen koulutus. Koulutus sisältää LuoMus – Luova musiikintekijä -koulutuskokonaisuuden sekä Beatskill – elektronisen musiikin tuottajan -koulutuksen. LuoMus on musiikin tekemisen kattava peruskoulutus ja Beatskill on konemusiikin tekemisen erikoiskoulutus.

Tällä kyselyllä keräämme tietoa opetuksen sisällön suunnittelua varten. Haluaisimme tietää, mitä taitoja ja oppeja juuri Sinä pidät tärkeänä musiikintekijöille. Tavoitteenamme on kehittää koulutus, joka olisi mahdollisimman lähellä työelämän tarpeita. Kaikki vastaukset ovat arvokkaita! Toivomme vastauksia 1.9. mennessä. Kyselylinkkiä saa jakaa muille musiikin ammattilaisille.

Kuka olet? Voit valita useita. *
Required
Sukupuoli *
Miten tarpeelliseksi ja tervetulleeksi koet musiikintekijöiden kouluttamisen? *
Your answer
Mitkä ovat sinun mielestäsi musiikintekijän tärkeimmät musiikilliset taidot? *
Your answer
Mitkä ovat sinun mielestäsi musiikintekijän tärkeimmät ulkomusiikilliset taidot? *
Your answer
Vapaa sana.
Your answer
Olisitko Sinä (tai yrityksesi) kiinnostunut tekemään kanssamme yhteistyötä uuden koulutuksen parissa? Halutessasi voit jättää meille yhteystietosi. Nimi, sähköposti, puhelinnumero.
Your answer
Millaista erityisosaamista voisit tarjota koulutukseen?
Your answer
Lämmin kiitos, että vastasit kyselyyn! Vastanneiden ja yhteistietonsa jättäneiden kesken arvotaan kaksi 2-päivän seminaaripassi MARS -seminaariin! Ystävällisesti, Rytmi-instituutti - toimisto@rytmi-instituutti.fi - www.rytmi-instituutti.fi
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service