Sponsringskoordinator
ANSÖKNINGSFORMULÄR
Fyll i detta formulär för att ansöka till tjänsten Sponsringskoordinator. Observera att tjänsten är ett vikariat på 1 år med möjlighet till förlängning.

På Popkollo använder vi en rekryteringsprocess som är inspirerad av Interfems rekryteringsguide "Rekrytera rätt!". Det innebär att v inte tar emot cv eller personligt brev utan använder detta formulär för alla sökande. Det innebär också att första delen i rekryteringen är anonymiserad, det vill säga de som går igenom ansökningarna kommer inte se namn eller övriga personuppgifter.

Ansökningsformuläret består av 7 frågor och ett arbetsprov.

Sista dag att skicka in ansökan och arbetsprov är 3 mars.

11-15 mars har vi intervjuer med ett urval av de sökande.

Senast 18 mars får du besked om tjänsten.

Tillträde är 1 maj eller enligt överenskommelse.

FRÅGOR
1. Beskriv din kunskap, erfarenheter eller tankar kring att jobba med sponsring
Till exempel om du jobbat med, studerat eller på andra sätt lärt dig om sponsring.
Your answer
2. Beskriv din kunskap om musikbranschen
Till exempel om du jobbat i, studerat eller på andra sätt lärt dig om musikbranschen och dess aktörer.
Your answer
3. Beskriv dina erfarenheter eller tankar och idéer om att jobba självständigt och strukturerat
På kansliet har vi ingen person vars enda uppdrag är att arbetsleda andra, vilket innebär att vi alla måste kunna arbeta självständigt utifrån våra arbetsuppgifter och uppsatta mål. En förutsättning för detta är att också kunna arbeta strukturerat utifrån gemensamma planer vi gjort tillsammans.
Your answer
4. Beskriv dina erfarenheter eller tankar och idéer kring att jobba processorienterat och tillsammans med andra
Your answer
5. Describe your experience in or knowledge of working with administrational software and online platforms
Such as pages/numbers/keynote or word/excel/powerpoint and google documents/sheets/forms. (This question is in English as the position might involve dealing with international sponsoring companies, please respond in English)
Your answer
6. Beskriv dina kunskaper, erfarenheter och tankar om normkritik
Popkollo utgår från ett normkritiskt perspektiv. Det innebär att vi gör medvetna val inom allt från marknadsföring till resursfördelning för att förändra begränsande normer både inom vår egen verksamhet och i musiklivet i stort. Vi ser gärna att vårt kansli speglar våra medlemmar för att ha förståelse för, kunna identifiera sig med och se behov som är relevanta för vår målgrupp. Om du liksom våra medlemmar har erfarenhet av strukturella förtryck, i synnerhet, rasism, transfobi och funkofobi tror vi det är en tillgång i tjänsten och för Popkollo som organisation.
Your answer
7. Hur gammal är du?
Your answer
ARBETSPROV
Ta fram ett samarbetsförslag mellan Popkollo och ett företag/organisation som du själv kommer på. Utforma förslaget på ett sådant sätt att det skulle kunna skickas till en potentiell samarbetspartner, dvs tänk på såväl utformning som innehåll. Förslaget får vara max 2 sidor långt och skickas som pdf till rekrytering@popkollo.se senast 3 mars. Döp filen till ditt "Förnamn Efternamn". Obs! Skriv inte ditt namn i själva dokumentet då det gås igenom anonymt.
PERSONUPPGIFTER
Dessa uppgifter hålls dolda i första delen av rekryteringsprocessen.
Godkänner du att Popkollo sparar och behandlar dina personuppgifter?
När du ansöker om eller lämnar intresseanmälan till ett uppdrag inom Popkollo som annonserats på vår webbplats eller på annat sätt kommuniceras av oss, kommer de personuppgifter (namn, adress, mailadress samt telefonnummer) du lämnar tillsammans med ansökan i sin helhet, att sparas i max 2 år. Detta gäller oavsett om du har fått uppdraget eller inte. Ändamålet med behandlingen är att vi ska kunna matcha ihop nya uppdrag med tidigare sökanden.​Efter rekryteringen är avslutad sparar vi endast ditt namn, mailadress samt information om vilket uppdrag du sökt. Ändamålet med behandlingen är att kunna kontakta dig om det uppstår behov till ett liknande uppdrag. Efter max 2 år raderas dina personuppgifter. Samtycke krävs för att Popkollo ska kunna motta din ansökan/intresseanmälan. Du har rätt att när som helst återta sitt samtycke till behandlingen. Läs mer på www.popkollo.se/integritetspolicy
Förnamn
Your answer
Efternamn
Your answer
Mailadress
Your answer
Telefonnummer
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Popkollo. Report Abuse - Terms of Service