Keita Gaming - Ansökan som turneringsadministratör
Besök vår hemsida på: https://www.keita-gaming.com

Keita Gaming är en ungdomsförening som har löpande turneringar varje vecka under helgerna. I Keita-Gaming arbetar väldigt tätt ihop och är som en stor familj, vi både spelar med varandra, åker på event tillsammans så som Dreamhack och Birdie, lite allt möjligt vad det nu än kan vara som möter våra intressen inom e-sport tillsammans.

Keita Gaming söker nya drivna turneringsadministratörer som vill bidra i utvecklingen av svensk e-sport, först och främst Fortnite men även andra titlar som CS:GO Hearthstone och Overwatch.

Som administratör tar du första steget i att jobba med e-sport och med Keita Gaming, själva jobbet innebär att du kommer att få vara Keitas ansikte utåt i våra turneringar och självklart vara en del av Keita Gaming familjen.

Som administratör är det din uppgift att förbereda, starta, se över turneringen så att turneringen flyter på, samt att avsluta turneringen.

Du kommer bland annat få hjälpa deltagare och övriga medlemmar genom att svara på frågor, kontrollera matchresultat under pågående turnering, lösa eventuella tekniska problem och konflikter mellan lag som kan uppstå, se till att det är en god stämning i vår Discord där all kommunikation mellan lagen görs under turneringarna, man kan se dessa uppgifter som ett service yrke gent emot våra medlemmar!
Fullständigt namn *
Födelseår *
E-mail *
Facebook profil (Tex www.facebook.com/Dennis.Henbo.2 - så att vi kan nå dig)
Discord profil (Tex chudix#7744 - så att vi kan nå dig)
Varför vill du bli admin hos Keita?
Har du någon tidigare erfarenhet som administratör inom turneringssammanhang, eller kundservice/support?
Vilket eller vilka av dessa spelar du eller är intresserad av?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Keita Gaming. Report Abuse