Prijava za Vikend radionicu Eko-seminara 2018.
Na vikend radionici polaznici_e učit će razvijati kampanje i akcije koje se bave nekim od aktualnih problema zaštite okoliša i održivosti. Stručni tim ZA predstavit će detalje problema polaznicima_ama te im dati potrebno znanje za razumijevanje tog problema, nakon čega će oni_e zajedno osmisliti te nakon radionice i izvesti akciju na tu problematiku, uz potporu tima ZA i Aktivističke grupe. Polaznici_e prošlogodišnje radionice osmislili su i izveli kampanju „Svim na zemlju, daruj drvce“, s ciljem smanjenja kupovine božićnih drvca i skupljanja donacija za pošumljavanje požarišta u Dalmaciji. Kampanja je bila izuzetno uspješna te ja kasnije nominirana i za nagradu „Najdobre kampanje“ na Impact konferenciji 2018. godine. Više o kampanji: http://bit.ly/2PAWI91

Vikend radionica bit će održana 1. i 2.12. u prostorijama Zelene akcije (Frankopanska 1) te će prvi dan trajati okvirno od 10 do 18h, a drugi dan od 10 do 14. Zelena akcija ne može pokriti troškove putovanja za polaznike.

Ukoliko imate pitanja ili problema s obrascem javite se na: sven@zelena-akcija.hr
Svi podaci služe isključivo za naše interne potrebe te se neće širiti dalje.
Rok za prijave je petak 23.11. do ponoći (produljeno s nedjelje 18.11.) te će potvrde o sudjelovanju biti poslane najkasnije u nedjelju 25.11. Ukoliko bude više prijava nego što bude mjesta radit će se selekcija temeljem kvalitete prijave.

Ime *
Your answer
Prezime *
Your answer
Dob *
Your answer
E-mail *
Your answer
Broj telefona *
Your answer
Organizacija/zanimanje/fakultet/škola... *
Your answer
Imate li posebne prehrambene potrebe? *
(hrana će biti vegetarijanska)
Your answer
Ukratko napišite vašu motivaciju za sudjelovanjem *
(najmanje 200 znakova s razmacima)
Your answer
Kakva su vaša prijašnja iskustva s temama okoliša i održivosti? *
Your answer
Koje vas teme općenito zanimaju iz područja okoliša i održivosti? *
Your answer
Jeste li ove godine bili na Jesenskom eko-seminaru? *
(NAPOMENA: dolazak na Eko-seminar nije uvjet za prijavu na radionicu, iako polaznicima_ama Eko-seminara pri prijavi dajemo određenu prednost kao nagradu)
Komentari/napomene...
(Ukoliko želite naglasiti nešto radi bolje komunikacije, npr. preferiranu rodnu zamjenicu koju želite da koristimo, bilo kakve dodatne potrebe itd.)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service