Tallers Trimestrals La Mandarina de Newton - 3r Trimestre 2015/2016
Benvolgut/da,
Estàs a punt d'iniciar el procés d’inscripció als Tallers Trimestrals de La Mandarina de Newton. La inscripció comporta acceptar les condicions a les quals es farà referència més endavant i no es considerarà efectiva fins al pagament de, com a mínim, la meitat del valor total.

- Els tallers tindran lloc del 4 d'abril al 16 de juny de 2016, a l'Espai Mandarina.

- La inscripció no serà vàlida fins que es realitzi el pagament de com a mínim la meitat del valor total. Quan rebem el pagament ens posarem en contacte per a confirmar la inscripció.

- La inscripció a aquests tallers serà trimestral i el preu inclou tot el material necessari per a la realització del taller.

- Aquells que hagin vingut el trimestre anterior gaudiran d’un 10% de descompte; aquells que portin a un amic, d’un 5% (no acumulable)!

- Les reserves es realitzaran per ordre de recepció de la inscripció i pagament, fins a completar les places disponibles.

- En cas de no haver un mínim de places confirmades, La Mandarina de Newton es reserva el dret, amb previ avís, de cancel·lar o modificar la data d'algun dels tallers.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy