Muziekvereniging Volharding zoekt gastgezinnen
Muziekvereniging Volharding is op zoek naar gastgezinnen die muzikanten van het BT Orchester uit Bad Bramstedt in het weekend van 17 tot en met 19 april 2020 kunnen onderbrengen.

Eens in de drie jaar reist Muziekvereniging Volharding naar het noorden van Duitsland waar zij deelneemt aan het Internationales Musikfest, georganiseerd door het BT Orchester. Muziekvereniging Volharding is dan ook zeer vereerd dat dit orkest in 2020 onze mooie dorpen Beek en Loerbeek met circa 65 muzikanten komt bezoeken. Hiervoor zijn wij op zoek naar gastgezinnen die dit weekend één muzikant of meerdere muzikanten kunnen onderbrengen.

Het programma
Vrijdag 17 april komen de muzikanten rond 18.00 uur aan bij 't Heuveltje in Beek. Zondagmiddag 19 april vertrekken ze rond 12.00 uur weer naar Bad Bramstedt. Op het programma staan onder meer een tweetal concerten, een barbecue (waar ook de gastgezinnen welkom zijn) en op zondag deelname aan de Kringdag Montferland die dit weekend in Beek en Loerbeek georganiseerd wordt.

Heeft u slaapplaatsen beschikbaar?
Laat ons dit dan zo snel mogelijk weten via onderstaand formulier of stuur een mail naar badbramstedt2020@volharding-beek.nl. Geef hierbij uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres en aantal beschikbare slaapplaatsen door.
Naam *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefoonnummer
Your answer
Adres *
Your answer
Aantal beschikbare slaapplaatsen *
Your answer
Bijzonderheden
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy