Anmälan av ny ridelev Vansbro Ryttarsällskap
Här anmäler du ditt barn eller dig själv till att stå i kö för ridskola hos Vansbro Ryttarsällskap, längden av kön varierar och vi arbetar alltid med att fylla upp våra grupper så gott det går.

Fyll i detta formulär och läs igenom all information noga, skicka sedan till oss så återkommer vi så snart vi har mer information om er kösituation.
Email *
Information! Läs detta noga.
Vad roligt att du vill börja rida hos oss! Det är en del saker som du behöver ta ställning till innan du sänder in detta formulär.

Som ridande elev hos oss så krävs det att du blir medlem i vår förening, detta för att tex försäkring ska gälla när du vistas på anläggningen. Medlemsavgiften betalas årsvis.

Medlemsavgifter 2021:
- Junior: 300 kr
- Senior: 350 kr
- Familj: 950 kr

Ridavgifter:
Halvtimmeslektion
Junior - 110 kr

Heltimmeslektion
Ridskolehäst
- Junior - 165 kr
- Senior - 185 kr

Genom att skicka in detta formulär anmäler du dig som intresserad av börja rida hos oss på fast plats 1 gång / vecka. En termin är ca 20 tillfällen och ridavgiften faktureras terminsvis (klumpsumma som kan delas upp på två betalningstillfällen) den skickas ut via e-mail i början av varje ny termin.

Rider Du i nybörjargrupp eller på miniridskolan skall Du alltid ha en ledare med Dig, som kan leda hästen.
I stallet finns en ”stallvärd” till ert förfogande, som svarar på frågor om det mesta som gäller våra hästar och deras utrustning.

Om du ej sagt upp din plats i slutet av en termin så räknas du automatiskt med till nästa = man anmäler sig ej till endast en termin. Om du vill säga upp din plats så är det tre veckors uppsägningstid, detta för att vi ska ha möjlighet att fylla din plats med en annan ridelev. För att få möjlighet att rida igen en lektion som du missat behöver ridskolan ha mottagit ditt återbud senast 12.00 samma dag. Igenridning för missade ridlektioner sker endast i mån av plats och tid = Ej garanti.

Vansbro Ryttarsällskap är en ideell förening som ägs av alla dess medlemmar. Därför ingår det som medlem en del funktionärsuppdrag. Så som:

- Vansbro Triathlon.
- Vansbrosimningen.
- VRS Tävlingsdagar.
- Cafeteria med tillhörande lokalvård.
- Stalljour under helgdagar. (från 12 år)


Alla frågor som står i formuläret är med för att det ska gå så smidigt som möjligt för oss att kunna hitta en grupp och dag som passar bäst. Självklart så kan saker ändras och vi kommer också kontakta er via E- mail eller telefon för att tillsammans komma fram till vilken lösning som funkar bäst för båda parter.
*
Required
Namn på Elev ( För och Efternamn ) *
Personnummer på Elev ( ÅÅÅÅMMDD-XXXX ) *
För att kunna hitta en grupp som passar till eleven behöver vi veta lite vad denne har för ridvana. *
Dessa dagar passar det för mig att rida. (kryssa gärna i flera dagar) *
Required
Vilken tid kan ni tidigast vara på plats på ridskolan respektive dag? Tex rider man lektion kl 16:00 behöver man vara på plats kl 15:30 för att iordningställa sin häst.
Målsmans namn. ( För och Efternamn, Endast om eleven är under 18 år. )
Målsmans telefonnummer. ( Endast om eleven är under 18 år. )
E-Mail adress. ( Där kontakten kommer hållas mellan er och ridskolan, Det är även hit vi sedan skickar fakturan . om eleven är under 18 år ange Målsmans E- Mail adress. ) *
Övrig information som du anser att vi på ridskolan kan behöva ta del av.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy