Aanbod GGZ aan kinderen en jongeren in het Waasland
In 2015 gaf de overheid groen licht voor een grondige hervorming van de geestelijke gezondheidszorg voor kinderen en jongeren (K&J) en hun context. In Oost-Vlaanderen bundelen heel wat verschillende actoren en organisaties die hiertoe bijdragen hun krachten onder de noemer RADAR. RWO Waasland en RADAR (Netwerk Geestelijke Gezondheid K&J Oost-Vlaanderen) hebben de handen in elkaar geslagen voor de organisatie van een infomoment rond het GGZ-aanbod voor K&J in de regio.

Op 13 juni 2018 stellen deze GGZ-partners zich aan u voor.


Concreet start RADAR met een voorstelling van haar werking en programma’s (crisis, care, crosslink, trajectcoördinatie, …), waarna ook hun regionale GGZ-partners met een aanbod voor K&J hun werking aan u presenteren (centra voor ambulante revalidatie, centra voor geestelijke gezondheidszorg, afd. kinder- en jeugdpsychiatrie algemeen ziekenhuis, … ).

Werkt u met (de context van) kinderen en/of jongeren met een psychische/psychiatrische kwetsbaarheid, en wil u graag meer weten over het aanbod voor deze doelgroep binnen de regio, aarzel dan zeker niet om u in te schrijven voor dit boeiende infomoment.


Datum: woensdag 13 juni 2018
Onthaal: 9u
Start: 9u30
Einde: 12u
Locatie: Lamstraat 113 9100 Sint-Niklaas
Aan deze infovoormiddag wordt een netwerkmoment met broodjesmaaltijd gekoppeld.

Email address *
Naam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Organisatie *
Your answer
inschrijving *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service