RUST.route - ontbijt
Op zondag 8 augustus tussen 8 uur en 12 uur organiseren we een ontbijt in de V-tex in Kortrijk (Pieter de Conincklaan 23) om Arthur en Andrea uit te zwaaien voor hun fietstocht naar Italië.
Met hoeveel mensen wilt u zich inschrijven voor dit ontbijt? (opgelet: door de huidige coronamaatregelen, kunt u zich maximum in groepen van 8 inschrijven) *
Wat is uw e-mail adres? *
De Vlaams overheid vraagt ons om de volledige naam en contactgegevens (gsm-nummer of e-mail adres) van alle deelnemers van dit ontbijt te verzamelen in geval dat contact-tracing nodig zou zijn. Kunt u bij deze die gegevens hieronder ingeven? We zullen deze gegevens natuurlijk behandelen volgens de geldende GDPR-richtlijnen, en niet gebruiken voor eender welke andere doeleinden. *
Gelieve 10 euro per persoon over te schrijven op het rekeningnummer IBAN BE43 7512 0998 1701 BIC AXABBE22 ten voordele van vzw een RUSTpunt, met als vermelding het e-mail adres van de inschrijver. De betaling hoort binnen de 7 werkdagen na inschrijving te gebeuren.
Uitzondering: bent u in het bezit van een UITPAS met kansentarief of heeft u het financieel moeilijk, dan krijg je 80% korting op deze activiteit, en vragen we om maar 2 euro per persoon over te schrijven.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy