Проучване на работната сила III: сектор хора увреждания 2017 (Bulgaria)
Групата по интереси за развитие на работната сила и човешките ресурси в рамките на Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания (EASPD) има за цел да насърчава високи стандарти на знания, умения, компетентност и разбиране на работната сила в социалния сектор в ЕС.

Ние се стремим да развиваме широко уважавана и квалифицирана работна сила в областта на социалните грижи, предоставяйки услуги, основани на общи принципи за грижа. За тази цел през 2014 г. създадохме Европейска обсерватория по човешките ресурси (EOHR) в социалния сектор, за да събираме данни за нуждите на персонала, необходимите му умения и обучение. Тези данни могат да се използват като основа за по-добро планиране на развитието на човешките ресурси и по-добра политика по отношение на заетостта на Европейско и национално равнище.

Това онлайн проучване представлява третото годишно проучване на EOHR. Обръщаме се към вас (асоциации на доставчици на услуги, директори на организации, предоставящи услуги, отдели за човешки ресурси и др.), попълнете този формуляр до 15 юни 2017 г. Целта му е да се идентифицират тенденциите и да се получи по-добра представа за работната сила и потенциала за създаване на работни места в сектора за хора с увреждания. Резултатите от проучването ще бъдат публикувани в края на 2017 г .; те ще послужат и за лобиране пред институциите на ЕС и правителствата на държавите-членки.

Благодарим Ви предварително за участието!
Групата по интереси на EASPD за развитие на работната сила и човешките ресурси

Проучването съдържа 20 въпроса, на които се отговаря с отметки и не трябва да отнеме повече от 10 минути от времето ви.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms