Înscriere - Atelier Cele 7 Oglinzi Eseniene
Investiția pentru acest atelier:

- 398 lei, pentru înscrierea și plata unui avans de 198 lei până cel târziu 26 august. Diferența de 200 de lei o vei achita în ziua atelierului;
- 498 lei, pentru înscrierea și plata unui avans de 198 lei până cel târziu 9 septembrie. Diferența de 300 de lei o vei achita în ziua atelierului;
- 598 lei, pentru înscrierea și plata unui avans de 198 lei, după data de 9 septembrie și diferența de 400 lei, în ziua atelierului - în cazul în care cele 10 locuri la atelier nu s-a completat încă.

Această investiţie acoperă participarea ta la exerciţiile atelierului, apă, ceai și fructe și o multitudine de resurse în format electronic, pe care le vei primi pe e-mail, după atelier.

Locurile la acest atelier sunt limitate la 10. Înscrie-te acum și plătește avansul, pentru a profita de oferta early bird și pentru a-ți asigura locul la atelier. În cazul în care te răzgândești, avansul nu se rambursează, din cauza locurilor limitate la atelier și a cheltuielilor fixe de organizare și închiriere a spațiului unde se desfășoară atelierul.

Moderatorul este Alina Roman, trainer certificat Seneca College of Applied Arts and Technology – Canada, trainer certificat FranklinCovey Institute – Statele Unite, formator certificat Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, consilier dezvoltare personală, certificat, practician Reiki, Hooponopono și Thetahealing. Alina are o experiență de 18 ani în crearea şi animarea programelor de training destinate adulților. Detalii despre Alina găsești pe www.alinaroman.ro.

Prenume și Nume *
Your answer
Număr telefon mobil *
pentru reamintirea evenimentului și pentru stabilirea detaliilor legate de plata avansului
Your answer
Adresa ta de e-mail *
pentru confirmarea înscrierii și detalii legate de eveniment
Your answer
De unde ai aflat despre acest atelier? *
Dacă ai aflat de la un prieten, te rog scrie numele persoanei care te-a invitat
Your answer
Alege opțiunea de plată potrivită pentru tine *
În cazul în care te răzgândești, avansul nu se rambursează, din cauza locurilor limitate la atelier și a cheltuielilor fixe de organizare și închiriere a spațiului unde se desfășoară atelierul.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms