Пријава за волонтере
Драге колегинице и колеге, драги суграђани,
У овим данима се сусрећемо са кризом изазваном појавом вируса COVID-19, а најугорженији су наши најстарији суграђани, којима је сада више него икад потребна наша помоћ. Како им је забрањен излазак нису у могућности да обезбеде основне животне намирнице, као ни лекове које многи од њих користе.
Уз њих смо расли, они су пазили на нас док смо били мали, од њих смо учили, помагали су нам на разне начине кроз наше одрастање, сада је дошао ред да ми помогнемо њима, а ово је једини сигуран начин да то урадимо.
На територији града Крагујевца је формиран Кризни штаб, при ком ће деловати и волонтерски центар, па вас молимо да се због специфичности ситуације и потребне здравствене заштите свих вас који бисте желели да помогнете не организујете сами, већ то учините преко Кризног штаба, који ће организовати обуку, давати детаљна упутства за пружање помоћи и обезбедити потребну медицинску заштиту, како не би дошло ни до каквих проблема.
!!!Ангажовани у Кризном штабу ће вас контактирати чим буде било потребе за повећањем броја волонтера!!!
Хвала што бринете о најстаријима!
Желимо да вам се у име Студентских парламената Филолошко-уметничког факултета, Правног факултета, Факултета инжењерских наука и Природно-математичког факултета Универзитета у Крагујевцу и Управе за ванредне ситуације захвалимо што сте се у оволиком броју одазвали нашем позиву и својом пријавом за волонтирање показали да мислите о нашим најстаријим суграђанима.
Хвала и свима коју су подржали акцију и допринели да вест о њој дође до свих вас!
Хајде да нас ова ванредна ситуација научи да такви будемо стално и да и након овога што нас је снашло бринемо једни о другима!
Све пријаве које стигну прослеђујемо Управи за ванредне ситуације која, у сарадњи са Црвеним крстом, позива пријављене волонтере по потреби.
инк за пријаве ће бити активан и у наредном периоду, уколико у неком тренутку дође до потребе за већим бројем волонтера.
Помозимо најстаријима! Остатак времена #ОстаниКодКуће!
Име и презиме *
Your answer
Број телефона *
Your answer
Адреса *
Your answer
Mejl adresa
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Филолошко-уметнички факултет. Report Abuse