Formular de aplicare - Semimaraton Galați 2019
Dacă și tu îți dorești să aduci o schimbare pozitivă Galațiului, atunci îți spunem "Bine ai venit" și te invităm să înscrii proiectul tău la SEMIMARATON GALAȚI 2019! Acesta este un eveniment filantropic, cu caracter sportiv, prin care mobilizăm Galațiul să doneze timp, energie și bani pentru cele mai de seamă proiecte ale comunității!
Înainte de a porni pe acest drum împreună, hai să ne cunoaștem puțin și să ne povestești despre proiectul pe care te gândești să-l înscrii la Semimaraton, ce va avea loc ‪pe 02 iunie 2019‬.

Datele tale sunt confidențiale și nu vor fi folosite fără acordul tău în alt scop decât cel menționat, conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) și a legislației naționale.

Prin completarea acestui formular îți exprimi acordul termenilor Ghidului de participare:https://adobe.ly/2YeQSLs

Ce organizație/grup de inițiativă reprezinți? *
Denumirea legală a organizației sau denumirea Grupului de inițiativă.
Datele de contact ale organizației/grupului *
Număr de telefon, adresă, e-mail, site-ul organizației/proiectului, pagină de Facebook.
Datele persoanei de contact a proiectului *
Nume, număr de telefon, e-mail.
Descrie pe scurt organizația și experiența ta de lucru în comunitatea locală. *
Care este experiența relevanța a organizației/grupului tău de inițiativă în raport cu proiectul pe care vreți să-l înscrieți? Maxim 1000 de caractere.
Organizatia/grupul de inițiativă pe care o/îl reprezinți are deja o identitate vizuală(logo, slogan etc)? *
Trimite-ne e-mail
Dacă răspunsul la întrebarea anterioară este afirmativ, te rugăm să să ne trimiți prin e-mail la adresa irina@fundatiacomunitaragalati.ro: sloganul, elementele de identitate vizuală (format editabil), împreună cu 2-3 fotografii cu echipa, cu titlul ”Aplicație Semimaraton 2019 - nume organizație/grup de inițiativă”.
În cazul în care lucrați la aceste elemente de identitate vizuală, vă rugăm să ni le transmiteți până la data de 24 martie.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service