AGTECH: IZVORI FINANSIRANJA

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na još jedan AgTech skup u organizaciji ICT Hub-a! Seriju događaja nastavljamo 26. novembra od 18h kada ćemo pričati o dostupnim izvorima finansiranja bilo da ste preduzetnik u domenu poljoprivrede ili da imate ideju o pokretanju svog startapa. Akcenat ćemo staviti na mogućnost dobijanja sredstava kroz otvorene pozive iz projekata Evropske Unije.

U gostima nam je Staša Stojkov iz BioSense Instituta koja će nam bliže pojasniti koji trenutno izvori finansiranja postoje u ovoj oblasti, kako izgleda sam proces apliciranja za sredstva i dobijanja investicija i koje su glavne prepreke sa kojima se kompanije na tom putu susreću! Kako je trenutno u toku poziv za PARSEC akcelerator, daće nam savete za sastavljanje dobre prezentacije, a najaviće i projekat agROBOfood koji će finansijska sredstva nuditi od proleća 2020.

Kao primer uspešne priče, svoje iskustvo uspešnog apliciranja za upravo ovakva sredstva, kao i kasnijeg dobijanja investicije od South Central Ventures podeliće i Milan Dobrota, osnivač domaće kompanije Agremo, platforme za daljinsko osmatranje i analizu poljoprivrednih dobara.

Vidimo se!
Gde:
ICT Hub, Kralja Milana 10 Beograd
Kada:
Utorak, 26. novembar od 18.00h
Vaše ime i prezime: *
Your answer
Vaša E-pošta: *
Your answer
Kontakt telefon: *
Your answer
Navedite naziv kompanije u kojoj trenutno radite: *
Your answer
Navedite poziciju na kojoj trenutno radite: *
Your answer
Kako ste čuli za predavanje: *
Your answer
Vaša E-pošta i telefon su nam potrebni kako bismo vas kontaktirali i poslali potrebne materijale za radionicu, koristićemo ga isključivo sa ciljem informisanja o radionicama. Informacija iz koje kompanije ili organizacije dolazite nam pomaže da definišemo strukturu publike, sa ciljem poboljšanja narednih radionica i vaše interakcije sa nama. Nećemo prodavati, niti sa bilo kim deliti vaše lične informacije, bez vašeg pisanog pristanka i saglasnosti.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ICT Hub. Report Abuse