Dăruiește bucurie într-o cutie
"Dăruiește bucurie într-o cutie" - o campanie umanitară ce are drept scop ajutorarea familiilor nevoiașe din comuna Peștera.

Persoanele care doresc să se implice mai mult în acțiunea umanitară, pot suna la numerele de telefon 0753 301 389 / 0732 833 443 sau pot trimite e-mail către office@jciconstanta.ro sau mesaje pe rețelele de socializare JCI Constanța.

Data limita de predare a cutiilor 11 Decembrie 2019
Numele și prenumele *
E-mail *
Telefon *
Companie
Vreau să aduc fericire pentru: *
Selectați un caz pentru care doriți să faceți donația.
Pentru o buna organizare rugăm cutia fericirii să conțină:
jucării,
cărți (de citi sau colorat, conform vârstei),
rechizite,
alimente neperisabile
produse de igienă
ciorapi, dresuri
o haină
dulciuri, vitamine
felicitare
o scrisoare personalizată de încurajare
Acord prelucrare date
Dorim în continuare să rămânem ca și până acum în contact cu dumneavoastră și să vă ținem la curent cu informații referitoare la eveniment. În acest scop, avem nevoie de acordul dumneavoastră expres în baza Regulamentului European 2016/679 care a intrat în vigoare la 25 mai 2018. Persoanele vizate în Regulament beneficiază de următoarele drepturi: dreptul de acces la date(art.15), dreptul la rectificare(art.16), dreptul de a fi uitat( art.17), dreptul la restricționarea prelucrării (art.18), dreptul la portabilitatea datelor(art.20), dreptul la opoziție(art.21), dreptul de a nu face obiectul unei decizii automate(art.22), dreptul de a depune o plângere(art.77), dreptul la despăgubiri(art.82). Ne îndeplinim obligațiile impuse de Regulament prin actualizarea datelor personale, prin păstrarea/distrugerea acestora în condiții de siguranță, prin colectarea/stocarea unui număr limitat de date personale (doar cele absolut necesare prelucrării), prin protejarea datelor cu caracter personal de pierderea lor, protejarea de accesul neautorizat la ele și prin luarea unor măsuri de siguranță pentru protejarea lor. Datele cu caracter personal furnizate vor fi stocate și prelucrate până la revocarea consimțământului.
Subsemnatul, în baza art 6, alin. 1, litera a) din Regulamentul European 2016/679 îmi exprim acordul prin completarea prezentului formular pentru prelucrarea datelor cu caracter personal: nume și prenume, telefon, e-mail pentru: organizarea evenimentului; pentru a ține legătura cu dumneavoastră și pentru a vă răspunde la eventualele întrebări și solicitări; pentru a oferi și îmbunătăți serviciile noastre. Completarea formularului are valoare de consimțământ și este acordat de bunăvoie cu posibilitatea de a fi oricând revocat prin e-mail la office@jciconstanta.ro cu subiectul „Retragere Acord GDPR”, urmând să între în vigoare începând cu următoarea procesare a bazei de date. http://www.dataprotection.ro/?page=Regulamentul_nr_679_2016
Mulțumim
Echipa JCI Constanța
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy